Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η αντίδραση της για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε για τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ αλλά και για την ομορφιά ενώ αναφέρθηκε και στο ριάλιτι «GNTM»;

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη το πρωί της Τρίτης μίλησε στην τηλεόραση του Alpha και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε η και μοιράστηκε τη γνώμη της για το ριάλιτι μόδας που έκανε την πρεμιέρα του την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου.
Στο ενδεχόμενο να πάει κριτής στο GNTM ανέφερε: «Θα ήθελα να ήμουν κριτής και νομίζω ότι θα ήμουν σωστή. Δεν έχω λόγο να τους πω ψέματα!».

Για τη γυναίκα που δουλεύει σε απορριμματοφόρο και θέλησε να κυνηγήσει το όνειρό της είπε: «Εγώ θα έλεγα μπράβο της αφού μπορεί και να τα κάνει όλα αυτά. Η ομορφιά δεν έχει ηλικία, αρκεί να είναι φυσική. Δεν μου αρέσουν τα πειράγματα!».

Μιλώντας για την ομορφιά αλλά και για το αν έχει κάνει κάποια πλαστική επέμβαση ανέφερε: «Δεν έχω πειράξει τίποτα, δεν μου αρέσει να πειράζω τίποτα, είμαι όπως ήμουν, εννοώ ότι δεν κάνω τίποτα, μου αρέσει έτσι. Δεν σκέφτηκα ποτέ να κάνω επέμβαση».

Όσον αφορά τη βασίλισσα Ελισάβετ είπε: «Την αγαπούσα πολύ, τη θαύμαζα, μου άρεσε να τη βλέπω».
Η ίδια ανέφερε ότι πρίγκιπες και βασιλείς είχαν διασκεδάσει παρακολουθώντας την ίδια στη σκηνή. Μάλιστα ορισμένοι άνδρες από το κοινό της ήταν ο Ωνάσης και ο Νιάρχος όπως ανέφερε η ίδια. «Υπήρχε ωραίο κοινό στο παρελθόν. Τώρα υπάρχει νεολαία ωραία και η νεολαία αλλά άλλο στυλ. Τότε έστελναν δώρα. Ερχόταν το κουτάκι με …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss