Zυγός Ημερήσιες Προβλέψεις 20/08: Θα έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις παραστάσεις και να ανανεωθείς

Ζώδια – Zυγός: Με την Αφροδίτη στο Λέοντα οι παρέες σου αποκτούν πιο ανέμελα χαρακτηριστικά διώχνοντας από το μυαλό σου δυσάρεστες καταστάσεις

Η Σελήνη στους Διδύμους σου φέρνει γνώσεις και πληροφορίες επί παντός επιστητού, ενώ θα έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις παραστάσεις και να ανανεωθείς με ένα ταξίδι ή μια έξοδο. Ωστόσο η είσοδος του Άρη στο ίδιο ζώδιο αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο για εντάσεις με άτομα του περίγυρου σου και σίγουρα εκτός από τους ομονοούντες θα υπάρξουν και τα… αντιδραστικά στοιχεία! Παράλληλα, με την Αφροδίτη στο Λέοντα οι παρέες σου αποκτούν πιο ανέμελα χαρακτηριστικά διώχνοντας από το μυαλό σου δυσάρεστες καταστάσεις, επειδή όμως ενός… καλού μύρια έπονται θα προκύψουν και ποικίλες προοπτικές, που μένει να τις εκμεταλλευτείς.
Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 20/08

Με την Αφροδίτη στον 11ο ηλιακό οίκο σου να μην κάνει… ξεκάθαρο το αν πρόκειται για μια φιλική ή ερωτική προσέγγιση, αν είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευχέρεια να κινηθείς όπως σε εξυπηρετεί χωρίς να είσαι υποχρεωμένος/η για κάτι. Εξ άλλου και μια… σκέτη φιλία είναι συχνά συμπληρωματική και πολύτιμη σε μια ερωτική σχέση, αφού μοιράζεσαι πράγματα που δεν είναι πάντα εύκολο να συζητηθούν με το ταίρι σου, χωρίς παρεξηγήσεις.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss