Άρης: Άνοιξε λογαριασμό και τώρα βλέπει ενδεκάδα! (video+photos)

Άρης : Ο Άκης Μάντζιος εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να ξεκινήσει τον Κώστα Μήτρογλου κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του για το ματς με τον Ατρόμητο το μεσημέρι της Κυριακής.

Οι Θεσσαλονικείς με ανεβασμένο το ηθικό έπειτα από την ισοπαλία στο Φάληρο ετοιμάζονται να δώσουν ένα ματς εντός έδρας με τον μέτριο φέτος, αλλά πάντα υπολογίσιμο Ατρόμητο. Η νίκη μετά την γκέλα στο προηγούμενο ματς στο «Κλ. Βικελίδης» με τον Παναιτωλικό, είναι μονόδρομος, ώστε να μην χάσει κι άλλο έδαφος ο Άρης στην προσπάθειά του για τη δεύτερη θέση.

Το ευχάριστο για τον Άκη Μάντζιο είναι ότι θα έχει και τον Ματίγια στη διάθεσή του, ενώ από τη στιγμή που δεν υπήρξε μεσοβδόμαδα παιχνίδι, θα έχει πιο φρέσκους τους παίκτες του. Και κυρίως τον Κώστα Μήτρογλου. Ο 32χρονος επιθετικός, που είναι τις πιο σημαντικές μεταγραφές τα τελευταία χρόνια, προερχόταν από μεγάλο διάστημα αποχής, όμως, σταδιακά βελτιώνει την φυσική του κατάσταση.

Εναντίον του Ολυμπιακού άνοιξε λογαριασμό και στα γκολ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι και πλέον ο τεχνικός του Άρη σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να τον ξεκινήσει κόντρα στους Περιστεριώτες. Να παίξει για μία ώρα και να του δώσει ρυθμό, αφού ακολουθεί η ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο, όπου θα είναι απαραίτητος, αλλά και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss