Βίκυ Καγιά: Αγνώριστη σε εξώφυλλο περιοδικού το 1997 – Δες την να ποζάρει με κόκκινα μαλλιά (pic)

Η Βίκυ Καγιά είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της Ελλάδας. Μετρά πολλά χρόνια λαμπρής καριέρας τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό. Έχει συνεργαστεί με διάσημους σχεδιαστές μόδας, ενώ παράλληλα έχει κάνει πάρα πολλές εντυπωσιακές φωτογραφήσεις για εξώφυλλα περιοδικών και καμπάνιες μόδας.

Τα τελευταία χρόνια είναι παρουσιάστρια της επιτυχημένης εκπομπής Shopping Star και κριτής στο ριάλιτι μόδας Greece’s Next Top Model στο Star. Παρά τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις, απόλυτη προτεραιότητα για την ίδια αποτελεί η οικογένειά της, ο σύζυγός της, Ηλίας Κρασσάς και τα δύο παιδιά τους, η Μπιάνκα και ο Κάρολος – Ηλίας.

Η Βίκυ Καγιά είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους, στιγμιότυπα τόσο από την καθημερινότητά της όσο και από την εποχή που εργαζόταν ως επαγγελματίας μοντέλο. Έτσι, πρόσφατα, το όμορφο μοντέλο και κριτής του GNTM, έκανε flashback και δημοσίευσε στο προφίλ της στο instagram, το εξώφυλλο ενός τεύχους του περιοδικού Cosmopolitan, από τον Απρίλιο του 1997, στο οποίο πόζαρε με κόκκινα μαλλιά.

Με νοσταλγική διάθεση, η Βίκυ Καγιά σημειώνει στην ανάρτησή της: “Strawberry fields for ever! #April1997 #lovemyjob #TheBeatles”.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss