Ο Μοντρέζλ Χάρελ πιστεύει πολύ στους φετινούς Λέικερς και δεν το κρύβει

Οι Λος Άντζελες Λέικερς επέστρεψαν σε τροχιά επιτυχιών, έπειτα από τρεις διαδοχικές ήττες και πάτησαν εκ νέου γερά στα πόδια τους. Ο Μοντρέζλ Χάρελ, όμως δεν έχασε σε κανένα σημείο την πίστη του στην ομάδα.

Οι προηγούμενες μέρες δεν ήταν και οι καλύτερες δυνατές στο στρατόπεδο των Λος Άντζελες Λέικερς. Η ομάδα από την Καλιφόρνια είχε να διαχειριστεί δύο πράγματα: από τη μία τον τραυματισμό του Άντονι Ντέιβις, που έχει βάλει… φωτιά στην ομάδα και από την άλλη τις διαδοχικές ήττες της regular season.

Κι αν για το πρώτο δεν μπορούν να κάνουν κάτι στην παρούσα φάση, για το δεύτερο το… γιατρικό είναι ένα: οι νίκες. Και η αρχή έγινε στο παιχνίδι με τους Μπλέιζερς, στο Staples Center, όπου οι παίκτες του Φρανκ Βόγκελ έβγαλαν αντίδραση κια κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη. Δείχνοντας παράλληλα τη δυναμική τους σε μια αρκετά δύσκολη και περίεργη καμπή της σεζόν.

Φέτος το ρόστερ των πρωταθλητών μοιάζει πιο γεμάτο από κάθε άλλη φορά τα τελευταία χρόνια. Και πώς να μην ισχύει κάτι τέτοιο, όταν ο Βόγκελ έχει τη δυνατότητα να φέρνει από τον πάγκο έναν παίκτη σαν τον Μοντρέζλ Χάρελ, που είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά με την παρουσία του. Κάτι που έκανε απέναντι στην ομάδα του Όρεγκον, με 17 πόντους και 9 ριμπάουντ. Η καλύτερη απόδειξη του βάθους του ρόστερ των φετινών «λιμνανθρώπων».

Ο πρώην άσος των Κλίπερς μάλιστα ποτέ δεν σταμάτησε να πιστεύει στο υλικό της ομάδας του, ακόμα και όταν η εικόνα ήταν μακριά από τα στάνταρ των Λέικερς. «Είχαμε χάσει κάποια παιχνίδια που θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει, αλλά πρόκειται για μεγάλη σεζόν και έχουμε ακόμα ολόκληρο το δεύτερο μισό της σεζόν. Μετά το All Star Game θα έχουμε μια μεγάλη -σε διάρκεια- μάχη. Είμαστε σε εξαιρετική θέση και θεωρώ ότι θα είμαστε σε θέση να επιστρέψουμε στον σωστό δρόμο. Απλά θα πρέπει να συνεχίσουμε να μένουμε θετικοί και να δουλεύουμε πραγματικά», επεσήμανε στην απάντησή του στο SDNA, δείχνοντας παράλληλα και το πνεύμα που υπάρχει στα αποδυτήρια της ομάδας του Λος Άντζελες.

Η προσπάθεια σε όλο το 48λεπτο ήταν αυτή που ήθελε να δει ο Βόγκελ από τους παίκτες του. Και πάνω σε αυτή θέλουν να χτίσουν ενόψει της συνέχειας, προκειμένουν να δημιουργήσουν σερί νικών, τουλάχιστον μέχρι τη διακοπή του All Star Game. 

«Κόντρα στους Μπλέιζερς βγήκαμε στο παρκέ και προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Κάτι που κάναμε. Είναι κάτι που πρέπει να επαναλάβουμε στο αμυντικό κομμάτι και να κοιτάξουμε μπροστά. Αυτό είναι το πρώτο μέρος που μπορούμε να αρχίσουμε ώστε να ρολάρουμε ως ομάδα, να πάρουμε νίκες και να προχωρήσουμε στη σεζόν», ανέφερε ο Χάρελ, που δεν παρέλειψε να σταθεί στην δουλειά που έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες, προκειμένου να αλλάξει η εικόνα προς το καλύτερο.

Η δουλειά άλλωστε ήταν ασταμάτητη. «Σε κάθε αγώνα προσπαθούμε να βάλουμε την ομάδα σε θέση να παίρνει αυτό που θέλει και να φεύγει από το παρκέ με το θετικό αποτέλεσμα. Θέλαμε πολύ κόντρα στους Μπλέιζερς να πάρουμε τη νίκη και να επιστρέψουμε σε τροχιά νικών. Ήταν δύσκολο γιατί είχαμε χάσει κάποια κλειστά παιχνίδια και υπό δύσκολες καταστάσεις», τόνισε επί του θέματος.

Πλέον οι Λέικερς κοιτάνε μπροστά με καλύτερη ψυχολογία και την αισιοδοξία σε πολύ υψηλά επίπεδα. Άλλωστε νίκες σαν αυτή αποτυπώνουν τη δυναμική τυ συνόλου. Και φέτος η ομάδα της Καλιφόρνια δεν συμβιβάζεται με τίποτε άλλο πέρνα του repeat!

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss