Το Realme Watch S Pro με στρογγυλή οθόνη έρχεται σύντομα

Η Realme εργάζεται σε ένα νέο έξυπνο ρολόι για τη διεθνή αγορά. Με την ονομασία Watch S Pro, το νέο smartwatch της Realme θα διαθέτει κυκλική οθόνη. Η εταιρεία δεν έχει ακόμη αποκαλύψει την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά οι βασικές λεπτομέρειες του wearable έχουν ήδη διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Το φημολογούμενο Realme Watch S Pro λέγεται ότι έρχεται με μια στρογγυλή οθόνη AMOLED 1,39 ιντσών με ανάλυση 454 x 454 pixel, σύμφωνα με μια καταχώρηση στο US FCC.

Το smartwatch θα διαθέτει μπαταρία 420mAh. Μπορείτε επίσης να περιμένετε από το smartwatch να προσφέρει παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού και trackers για θερμίδες, ύπνο και διαλογισμό. Όπως και κάθε άλλο έξυπνο ρολόι, θα προσφέρει επίσης τη δυνατότητα ελέγχου της αναπαραγωγής μουσικής και της κάμερας ενός smartphone μέσω Bluetooth. Το wearable υποστηρίζει ότι υποστηρίζει Bluetooth χαμηλής ενέργειας.

Σύμφωνα με το Notebookcheck, το Realme Watch S Pro είναι πιθανώς ένα premium smartwatch και θα έχει υψηλότερη τιμή από το αρχικό Realme Watch. Η Realme κυκλοφόρησε το πρώτο της smartwatch τον Μάιο του τρέχοντος έτους.

Με ονομασία Realme Watch, το smartwatch έρχεται με σχεδιασμό που μοιάζει στο Apple Watch τόσο σε εμφάνιση και σε αίσθηση. 

Όσον αφορά τις προδιαγραφές, το αρχικό Realme Watch διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής 1,4 ιντσών (ανάλυση 320 x 320 pixel) με υποστήριξη για εξατομικευμένες επιφάνειες ρολογιών. Διαθέτει παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού σε πραγματικό χρόνο, παρακολούθηση επιπέδων οξυγόνου στο αίμα, έλεγχο μουσικής και κάμερας, έξυπνες ειδοποιήσεις και λειτουργία παρακολούθησης 14 σπορ. Η συσκευή διατίθεται σε επιλογές μαύρου, κόκκινου, μπλε και πράσινου χρώματος.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss