Jazz for Kids: Η Ιστορία ενός Ρυθμού, στο Θέατρο Αλκυονίς

Το JAZZ FOR KIDS: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΡΥΘΜΟΥ είναι μια μοναδική για τα Ελληνικά δεδομένα παιδική παράσταση, για την καινοτομία, τη δημιουργικότητα και την πολυπολιτισμικότητα μέσα από τη Μουσική, το Χορό και τη Ζωγραφική.

Πάνω στη σκηνή ένα Πιάνο, ένα Κοντραμπάσο, ένα Σαξόφωνο και Κρουστά. Τέσσερις καταξιωμένοι μουσικοί με μαέστρο τον Αλέξανδρο Χρηστίδη, τετραμελές μπαλέτο με χορογράφο την Άνουσκα Οικονόμου και τέσσερις ακόμα ηθοποιοί με σκηνοθέτη τον Παναγιώτη Σπηλιώπουλο.

Η παράσταση έρχεται να ευαισθητοποιήσει και να ψυχαγωγήσει  τους μικρούς μας φίλους όπου το παραμύθι πλαισιώνεται ζωντανά επί σκηνής με Jazz μουσικούς, χορευτές, video Art και σκηνικά εμπνευσμένα από έργα του Kandinsky, που παρασύρουν τα παιδιά σε μια ατμόσφαιρα δημιουργικής έκφρασης.

Το JAZZ FOR KIDS: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΡΥΘΜΟΥ μας ταξιδεύει με μελωδίες σε όλη την ιστορία της Jazz και προάγει την έννοια της δημιουργικότητας, της καινοτομίας και της αλληλεγγύης.

Η μελωδία και ο ρυθμός είναι η αφορμή για να έρθουν τα παιδιά σε επαφή με την πολυπολιτισμικότητα και την παγκόσμια γλώσσα των συναισθημάτων.

Στόχος της παράστασης είναι μέσα από την αφήγηση της ιστορίας, τα παιδιά να κατανοήσουν ότι η μουσική και η ζωγραφική είναι παγκόσμιες γλώσσες και ότι ο πολιτισμός δεν έχει χώρα και χρώμα. Είναι μια παιδική ματιά πάνω στη ζωή, μια αυθεντική και δημιουργική ελευθερία χωρίς όρια και σύνορα.

Μια νέα παραγωγή του Πολιτιστικού Πάρκου
Στο Αλκυονίς new star art cinema
Ιουλιανού 42-46,Πλατεία Βικτωρίας, Αθήνα
Πληροφορίες: 210 8220008, 210 8220023

από Κυριακή  11 Φεβρουαρίου 2018 στις 11.30πμ και
Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 στις 11.30πμ
Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 στις 11.30πμ
Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 στις 11.30πμ
Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 στις 11.30πμ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Ατομικό Εισιτήριο …………… 9€
Η τιμή ισχύει κατά άτομο
Οικογενειακό Εισιτήριο………. 30€
Η τιμή ισχύει 2 ενήλικες και 2 παιδιά 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Κείμενο :
Δημήτρης Λέντζος,  Μουσική Επιμέλεια: Αλέξανδρος Χρηστίδης, Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Σπηλιώπουλος, Κινησιολογία/χορογραφίες: Άνουσκα Οικονονόμου, Οργάνωση Παραγωγής: Νίκος Γιαννακάκης, Ηθοποιοί/Χορευτές: Ελένη Νζάνγκα ,Τίνα Σκλαβούνου, Νίνα Τουμαζάτου, Ιωάννα Φλεμοτόμου, Ζακλίν Παλαμάρη, Άννα Κλιάφα Μουσικοί/Κρουστά -Ντράμς: Αλέξανδρος  Xρηστίδης, Σαξόφωνο: Λευτέρης Κρητικός, Πιάνο: Νίκος Δρογώσης, Κοντραμπάσο: Μάρκος Αγραφιώτης, Οργάνωση/ Παραγωγή: Πολιτιστικό Πάρκο
Διάρκεια: 90′

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss