Survivor 2: Ξεκίνησε δυναμικά, με τρελά νούμερα τηλεθέασης

Την πολυανμενόμενη πρεμιέρα του, έκανε το βράδυ της Κυριακής ο δεύτερος κύκλος του «Survivor» στον Σκάι, με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη. Το ριάλιτι επιβίωσης κράτησε συντροφιά στο κοινό για 3,5 περίπου ώρες με την αδρεναλίνη, αλλά και την τηλεθέαση, να ανεβαίνει στα ύψη.

Οι τηλεθεατές φαίνεται ότι περίμεναν με ανυπομονησία την πρώτη επίσημη του παιχνιδιού και καθηλώθηκαν στους τηλεοπτικούς τους δέκτες. Αποδεικτικό στοιχείο τα ποσοστά τηλεθέασης στους πίνακες της Nielsen. Οι μετρήσεις έδειξαν 45% στο σύνολο και 56,5% στο δυναμικό κοινό, νούμερα που έκαναν τους ιθύνοντες του σταθμού του Φαλήρου να χαμογελούν πλατιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τηλεθέαση ξεπέρασε, σε τέταρτο, ακόμα και το 60,8%, αριθμός που μεγαλώνει τις προσδοκίες για την πορεία του «Survivor 2». Ο πρώτος κύκλος του παιχνιδιού, που είχε κάνει πρεμιέρα στις 13 Φεβρουαρίου 2017, είχε σημειώσει 27,3% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 33,5% στο δυναμικό κοινό. Στη συνέχεια, βέβαια, τα ποσοστά εκτοξεύθηκαν.

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει η σημερινή «μάχη», αφού το ριάλιτι θα έχει δυνατούς αντιπάλους στην αρένα της τηλεθέασης. Οι σειρές του Alpha και του Ant1, «Το Σόι σου» και «Τατουάζ», «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» και «Anne», αντίστοιχα, αλλά και το τηλεπαιχνίδι του Star, «Money Drop» θα προσπαθήσουν να κοντράρουν το «Survivor 2».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss