Ζώδια

Τί λέει το ζώδιό σου για σήμερα Τρίτη 8/8; Διάβασε αναλυτικά τις προβλέψεις

Όλα δείχνουν ότι σήμερα προκύπτουν ευκολίες για τη ζωή μας. Για να ξέρεις, λοιπόν, που πας και τι πρέπει να κάνεις, διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις από το αστρολόγο Γιάννη Ριζόπουλο.

Ο τολμών νικά!

 Κριός

Ο Δίας στον Ζυγό συμβάλλει τόσο στην διασκέδαση και την ξεκούραση σου, όσο και την επίτευξη ενός μεγάλου στόχου, ύστερα από μια υπερπροσπάθεια, δεν έχεις λοιπόν παρά να «κτυπήσεις» την κατάλληλη στιγμή! Επιπλέον μπορεί να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στα προσωπικά σου, αφού πραγματικά δεν… κρατιέσαι κι όλα είναι ανοικτά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Μια προσωπική ή οικογενειακή σου υπόθεση φαίνεται να προχωρά προς την σωστή κατεύθυνση. Επιπλέον η ημέρα προσφέρεται για την αναζήτηση στέγης ή θερινού καταλύματος, ίσως μάλιστα λάβεις και μια σχετική είδηση ή υποβάλλεις μια αίτηση με θετική κατάληξη. Παράλληλα, ο Δίας στον Ζυγό ευνοεί την απόκτηση εξοπλισμού και γενικότερα την ρύθμιση εργασιακών θεμάτων

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο Δίας στον Ζυγό βελτιώνει την ψυχολογία σου, ενώ επιπλέον μπορεί να σου δώσει και μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Γενικά όσο περνά από το… χέρι του θα φροντίσει να περάσεις καλά χωρίς να πιέζεσαι από ευθύνες ή υποχρεώσεις, τις οποίες μπορούν να αναλάβουν… άλλοι! Παράλληλα μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι που θα σε συναρπάσει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Μια οικογενειακή υπόθεση εξελίσσεται καλύτερα από όσο υπολόγιζες, ενώ αν έχεις ανοικτό ένα περιουσιακό ζήτημα μπορείς να πετύχεις το επιθυμητό. Εδώ «παίζει» κι ένα συμβόλαιο ή μια συμφωνία, που ίσως να περίμενες καιρό. Τα καλά νέα είναι ότι ο Δίας ευνοεί τις κινήσεις σου, ακόμη κι αν σου στοιχίσουν λίγο παραπάνω από όσο υπολόγιζες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Πολλαπλασιάζονται οι δράσεις και οι επαφές σου, ενώ οι πληροφορίες… πέφτουν βροχή, κάτι που σε πρώτη φάση θα σε μπερδέψει περισσότερο. Τελικά όμως θα την βρεις την άκρη, έχοντας μάλιστα αποκτήσει κι ένα πλεονέκτημα στις όποιες διαπραγματεύσεις σου. Ακόμα, ευνοείται η απόκτηση ενός μεταφορικού μέσου ή οποιασδήποτε συσκευής που έχει σχέση με την επικοινωνία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Δίας στον Ζυγό πιστοποιεί ότι τα οικονομικά σου βρίσκονται σε καλό δρόμο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αρχίσεις τις σπατάλες ή τις κινήσεις εντυπωσιασμού, παρασυρμένος/η από φίλους/ες ή το γενικότερο κλίμα. Αντίθετα με τον Ερμή στο ζώδιό σου προσπάθησε να είσαι πραγματιστής δίνοντας έμφαση σε λειτουργικές παρεμβάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Νιώθεις ότι μπορείς να κάνεις πράγματα που μέχρι πριν λίγο καιρό σου φαίνονταν «βουνό» κι αυτή η αίσθηση δεν είναι διόλου παραπλανητική. Ο Δίας στο ζώδιο σου σε στηρίζει, αρκεί βέβαια να μην κινηθείς έξω από τα όρια σου. Κι εδώ μπορεί να παίξουν ρόλο φίλοι και γνωστοί, αφού στην φάση που είσαι «οι παρέες φτιάχνουν Ιστορία».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Πιέζεσαι να πετύχεις τους στόχους σου άμεσα και αποτελεσματικά και μέχρι να έρθει η ώρα της… ανάπαυσης του πολεμιστή είσαι «καταδικασμένος/η» να μάχεσαι για το καλύτερο. Το καλό είναι ότι σε αυτήν την φάση μπορείς να βρεις τόσο φανερούς, όσο και κρυφούς υποστηρικτές, που θα σε βοηθήσουν να… ρισκάρεις εκ του ασφαλούς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Οι καταστάσεις θα σε αφήσουν ικανοποιημένο/η, αφού θα έχεις την ευκαιρία να καλύψεις τόσο τις επικοινωνιακές σου ανάγκες, όσο και τις επαγγελματικές φιλοδοξίες σου. Ίσως μάλιστα αυτά τα δύο να συνδυαστούν με… άψογο τρόπο, αφού θα βρεθείς κοντά σε πρόσωπα που έχουν την δυνατότητα να σε βοηθήσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Αν και ο Δίας στον Ζυγό και ο Ερμής στην Παρθένο σε παραπέμπουν πρωτίστως σε ευχάριστες δράσεις που δεν πρέπει να… χάσεις, οι δουλειές «τρέχουν» και σε κάθε περίπτωση μπορείς να βγεις κερδισμένος/η από τις εξελίξεις. Ίσως μάλιστα βρεις ανθρώπους πρόθυμους να αναλάβουν εκείνοι να διεκπεραιώσουν όσα εσύ αδυνατείς ή κωλύεσαι να πράξεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η φήμη σου και το έργο σου εξαπλώνονται και ίσως έχεις την ευκαιρία να επωφεληθείς πολλαπλά, αρκεί να τολμήσεις να κάνεις το «παραπάνω βήμα». Το μόνο που μπορεί να σε προβληματίσει είναι η δημοσιοποίηση κάποιων στοιχείων που θα προτιμούσες να παραμείνουν κρυφά. Επιπλέον ευνοούνται τα ταξίδια και οι επαφές με το εξωτερικό ή με ξένους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο Ερμής απέναντί σου συμβάλλει στην προώθηση του έργου σου και ευνοεί μια επαγγελματική συνεργασία.. Ίσως μάλιστα να πρόκειται για την αναβίωση μιας υπόθεσης που κάποτε έμεινε «μισή» αλλά σήμερα έχει όλες τις προδιαγραφές για να ολοκληρωθεί, αφήνοντας κι ένα σημαντικό οικονομικό όφελος. Πρόσεξε μόνον μην προβείς σε μια επιπόλαιη διαχείριση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

Tags
Loading...

Related Articles