Ίσως να έχει διαρρεύσει η ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς iPhone 14

Πότε θα κυκλοφορήσει η σειρά iPhone 14
Μια πρόσφατη αναφορά του iDropNews αποκαλύπτει ότι η σειρά iPhone 14 θα φτάσει τον Σεπτέμβριο, που είναι το συνηθισμένο χρονοδιάγραμμα για την κυκλοφορία των νέων iPhone. Η Apple λέγεται ότι θα φιλοξενήσει μια εκδήλωση στις 13 Σεπτεμβρίου για τη σειρά iPhone 14. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία λέξη για το αν θα είναι με καλεσμένους ή μία online εκδήλωση.

Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί εδώ είναι ότι αυτό δεν είναι επίσημη πληροφορία και η ημερομηνία μπορεί να διαφέρει. Αλλά, μπορούμε να περιμένουμε ότι η Apple θα φιλοξενήσει την εκδήλωση παρουσίασης της σειράς iPhone 14 τον Σεπτέμβριο.
Όσον αφορά τις προσδοκίες από την εκδήλωση, πολλά προϊόντα πρόκειται να κυκλοφορήσουν. Όλα τα φώτα φυσικά στην εκδήλωση θα πέσουν στο iPhone 14 με τέσσερα μοντέλα: το iPhone 14, το iPhone 14 Max, το iPhone 14 Pro και το iPhone 14 Pro Max. Ενώ το iPhone 14 και το μοντέλο Pro αναμένεται να διαθέτουν οθόνη 6,1 ιντσών, τα άλλα δύο μοντέλα θα μπορούσαν να έχουν μεγαλύτερη οθόνη 6,7 ιντσών σύμφωνα με τις φήμες και τις διαρροές. Όλα τα μοντέλα είναι πιθανό να διαθέτουν οθόνη ProMotion 120 Hz, αλλά τίποτα δεν είναι συγκεκριμένο προς το παρόν.

Οι κάμερες στα τηλέφωνα iPhone 14 αναμένεται να δουν μια σημαντική αναβάθμιση. Αυτή τη φορά, η Apple μπορεί να δούμε να αυξάνει τον αριθμό των megapixel τοποθετώντας μια …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss