ΑΕΚ: Ραγδαίες εξελίξεις – «Θολό» τοπίο με Ολιβέιρα – Στον… αέρα ο Τσιγκρίνσκι

Εξελίξεις στην ΑΕΚ στο μέτωπο των ανανεώσεων και των αποχωρήσεων στην ομάδα.

Δύσκολα τα πράγματα για τον Νέσλον Ολιβέιρα και την παραμονή του στην ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος βρίσκεται από σήμερα στην πατρίδα του, με τις τελευταίες επαφές του, με την Ένωση να μην… βγάζουν κάπου.

Είναι σαφές πως ο Ολιβέιρα απέφυγε να δώσει απάντηση στην τελευταία συγκεκριμένη κρούση της ΑΕΚ, που έχει γίνει εδώ και κάποιες εβδομάδες, ενώ και η πλευρά της Ένωσης μετά από ένα σημείο σταμάτησε να… κυνηγάει το θέμα.

Έτσι, φαίνεται πως δύσκολα θα υπάρξει σημείο επαφής ανάμεσα στις δυο πλευρές με τον Πορτογάλο να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το άλλο «καυτό» ζήτημα της ΑΕΚ είναι ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Οι επαφές και με τον εκπρόσωπο του που βρίσκεται εδώ, είναι σε εξέλιξη, αλλά το τοπίο προς το παρόν είναι «θολό».

Αρχική πρόθεση της ΑΕΚ είναι να παροτρύνουν τον Ουκρανό κεντρικό αμυντικό να αποδεχθεί έναν νέο ρόλο στην ομάδα, ωστόσο ο ίδιος δεν δείχνει διάθεση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση τη νέα σεζόν.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η ΑΕΚ αυτή την στιγμή δεν πρόκειται να κάνει πρόταση ανανέωσης στον Τσιγκρίνσκι, με τον τρόπο που έγινε πέρσι.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss