Αποκαλύφθηκαν τα μεγέθη εγκατάστασης παιχνιδιών του PS5 – θα χρειαστείτε μεγαλύτερο SSD

Τα μεγέθη λήψης παιχνιδιών αυξάνονται με κάθε γενιά κονσόλας. Με τον αποθηκευτικό χώρο του PS5 να επιβεβαιώνεται ότι είναι στα 825 GB με SSD, αναρωτηθήκαμε πόσο χώρο θα καταλάβει η σειρά PS5, για να μην αναφέρουμε την άφθονη σειρά μελλοντικών παιχνιδιών για το PS5 της Sony.

Τώρα, η Sony έχει αρχίσει να εμφανίζει ορισμένα μεγέθη εγκατάστασης παιχνιδιών στο ψηφιακό της κατάστημα και με βάση τον αποθηκευτικό χώρο που απαιτείται από δύο από τους τίτλους εκκίνησης, αποδεικνύεται ότι η μονάδα δίσκου σας μπορεί να γεμίσει πιο γρήγορα από ό, τι θα περιμένατε.

Στη σελίδα προπαραγγελίας για το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Ultimate Launch Edition, η αποποίηση στο κάτω μέρος προειδοποιεί ότι θα χρειαστεί το “ελάχιστο 105 GB”. Μεγάλο μέρος αυτού του χώρου θα καταληφθεί από το DLC, καθώς η σελίδα προπαραγγελίας του βασικού παιχνιδιού αναφέρει ότι θα καταλαμβάνει μόνο “50 GB ελάχιστο χώρο”.

Η σελίδα προπαραγγελίας του Demon’s Souls, για σύγκριση, έρχεται σε “66 GB χώρου τουλάχιστον”. Σχεδιασμένο αποκλειστικά για κονσόλα επόμενης γενιάς, ίσως δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι θα καταλήξει μεγαλύτερο από το Miles Morales, παρά το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να καταστήσει έναν αστικό ανοιχτό κόσμο όπως η Νέα Υόρκη.

Προς το παρόν δεν έχουμε άλλα επιβεβαιωμένα μεγέθη εγκατάστασης παιχνιδιών για το PS5. Αλλά μόνο με αυτά τα δύο παιχνίδια, καταλαμβάνετε τουλάχιστον το 20% του βασικού σας χώρου SSD. Πιθανότατα περισσότερο, επειδή ορισμένα από αυτόν τον χώρο αναμφίβολα θα καταληφθούν από το λειτουργικό σύστημα της Sony.

Συγκριτικά, μάθαμε πρόσφατα ότι σχεδόν 200 GB του Xbox Series X 1TB SSD καταλαμβάνεται από το λογισμικό. Εάν το PS5 χάσει ένα συγκρίσιμο ποσό αποθήκευσης από τις προεγκαταστάσεις, τότε τα Miles Morales και Demon’s Souls θα καταλάμβαναν περισσότερο από το ένα τέταρτο του συνολικού χώρου.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss