Γνωρίζουμε τελικά πόσο μεγάλο είναι το Xbox Series X και είναι τεράστιο

Θα πρέπει να αρχίσετε να δημιουργείτε χώρο στο κέντρο ψυχαγωγίας σας καθώς από φωτογραφίες που εμφανίζονται σήμερα από τα Xbox Series X και Xbox Series S στα σαλόνια των δημοσιογράφων φαίνονται τεράστια σε μέγεθος. Συνήθως όταν λέμε τεράστιο στα προϊόντα τεχνολογίας εννοούμε σε προδιαγραφές, αλλά στα  Xbox Series X και Xbox Series S κυριολεκτούμε.

Ενώ το Xbox Series S φαίνεται να είναι μια ελαφρώς πιο λιτή έκδοση του Xbox One X με ψηλότερο μπροστινό πρόσωπο, και έτσι δεν θα καταλάβει πολύ χώρο στην τρέχουσα εγκατάστασή σας, ο μεγαλύτερος αδερφός του είναι μια άλλη ιστορία: στα 15,1 εκατοστά x 15,1 cm x 30.1cm το Xbox Series X είναι ένα σοβαρό θηρίο, και εύκολα διπλάσιο από πολλές άλλες κονσόλες.

Το GameSpot ήταν ένα από τα καταστήματα που επιλέχθηκαν για να λάβουν μια μη λειτουργική μονάδα «dummy» για φωτογραφίες και το έβαλε έναντι των PS4 Pro, Nintendo Switch και Xbox One X.

Τα αποτελέσματα είναι… καλά, σχεδόν κωμικά, όπως έδειξε ο Michael Higham του GameSpot σε πολλά tweets:

Σοβαρά, απλά κοιτάξτε το. Και πρέπει να είστε προσεκτικοί για να μην μπλοκάρετε τον ανεμιστήρα, όπως επισημαίνει ο Higham:

Πόσος χώρος χρειάζεται, ακριβώς;

Η ύπαρξη κονσόλων τρέχουσας γενιάς δίπλα στις νέες κονσόλες είναι πολύ χρήσιμη για τον καθορισμό ακριβώς του χώρου που θα χρειαστεί να διαθέσουμε για το Xbox Series X και το Xbox Series S.

Για παράδειγμα, μπορούμε να δούμε από μερικές από τις φωτογραφίες ότι το Xbox Series S έχει σχεδόν το ίδιο μέγεθος με το PS4 Pro. Το PS4 Pro φαίνεται πιο ψηλό, αλλά και από τις δύο νέες κονσόλες Xbox, το Series S είναι 60% μικρότερο από το Xbox Series X, σύμφωνα με τη Microsoft.

Η καλύτερη σύγκριση για το Xbox Series X είναι με το Nintendo Switch, περίεργα, καθώς φαίνεται ότι το πλάτος των δύο κονσολών (με τη σειρά X στο πλάι του) είναι σχεδόν το ίδιο. Φυσικά η Σειρά X είναι πολύ πιο παχιά από το Nintendo Switch και έχει την κορυφαία μάσκα που πρέπει να ληφθεί υπόψη.

Καλή τύχη όμως να ταιριάζει στο κέντρο ψυχαγωγίας στο σπίτι σας.

Περισσότερα

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss