Γυναίκες: Ο Ολυμπιακός 82-59 τις Εσπερίδες (gallery)

allstarbasket.gr

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες στο τουρνουά του Μοσχάτου, πέτυχε το μεσημέρι του Σαββάτου η ομάδα Γυναικών του Ολυμπιακού, με 82-59 επί των Εσπερίδων.

Η αρκετά ανανεωμένη ομάδα του Γιώργου Παντελάκη, ήταν σαφώς ανώτερη των Εσπερίδων κι έφτασε τη διαφορά μέχρι τος 26 πόντους, 66-40 στο 33′.

Οι Εσπερίδες μείωσαν στο καλάθι στο πρώτο ημίχρονο, όταν από το εις βάρος τους, 15-24 του δεκαλέπτου, πλησίασαν 26-28 στο 13:30.

Όμως ο Ολυμπιακός έκανε 13-2 μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου για να προηγηθεί 41-28.

Την Κυριακή (27/09) στις 14:00, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τα Γιάννενα στην τρίτη και τελευταία αναμέτρηση τους στο Τουρνουά του Μοσχάτου.

Τα δεκάλεπτα: 15-24, 28-41, 38-59, 59-82

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης, δήλωσε μετά το φιλικό με τις Εσπερίδες:

“Είμαστε σε φάση προετοιμασίας και έχουμε περίπου 20-25 ημέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ακόμα έχουμε πάρα  πολλά πράγματα να διορθώσουμε.  

Περισσότερο στη φιλοσοφία που έχουμε ως ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και θα πρέπει να βάλουμε τις νέες παίκτριες που έχουν έρθει σε αυτή τη σκέψη. Από κει και πέρα είμαι ευχαριστημένος από την ενέργεια που βγάζουν. Ο σκοπός είναι να βλέπουμε τι πηγαίνει λάθος για να μπορέσουμε να το διορθώσουμε στην προπόνηση.  

Έχουμε σημειώσει αρκετά πράγματα μέχρι τώρα. Φαντάζομαι και αύριο θα δούμε κάποια σημεία του παιχνιδιού μας που θέλουν βελτίωση αλλά η ομάδα θα είναι έτοιμη στην έναρξη της σεζόν»”. 

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα:

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss