Δύσκολη δοκιμασία στη Μαδρίτη για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός έχει μία δύσκολη αποστολή μπροστά του, καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ρεάλ Μαδρίτης (27/1, 22:00), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Euroleague.

Με τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται την Τετάρτη (27/1) το πρώτο σκέλος της «διαβολβδομάδας» στην Euroleague και με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται στη Μαδρίτη.

Το «τριφύλλι» φιλοξενείται στην ισπανική πρωτεύουσα από τη Ρεάλ, λόγω της επικείμενης 31ης μονομαχίας τους σε επίπεδο Euroleague.

Η «Βασίλισσα» μετράει 11 σερί νίκες απέναντι στον Παναθηναϊκό, ανεξαρτήτως έδρας, και θέλει να διευρύνει αυτό το σερί μετά της ήττες από Ερυθρό Αστέρα και Μακάμπι που την έχουν φέρει στο 13-8.

Από την άλλη, ο «εξάστερος» κατάφερε να πάρει πολύτιμη ανάσα, αλλά και την πρώτη του νίκη στην Euroleague με τον Κάτας στον πάγκο, με το 94-78 επί της Χίμκι που τον έφερε στο 7-13.

Εκτός για τους γηπεδούχους είναι ο Νίκολας Λαπροβίτολα, ο οποίος διαγνώστηκε με κορωνοϊό. Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν το τελευταίο διάστημα οι Σέρχιο Γιουλ και Ρούντι Φερνάντεθ, με τον πρώτο να έχει περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί. Για τον Παναθηναϊκό θα λείψουν για ακόμη μία φορά οι Παπαπέτρου και Παπαγιάννης.

Το πρόγραμμα:

21:00  Άλμπα – ΤΣΣΚΑ

21:45  Βιλερμπάν – Μπασκόνια

22:00  Ρεάλ – Παναθηναϊκός

22:00  Βαλένθια – Ζαλγκίρις

Η βαθμολογία:

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss