Η Σοφία Καρβέλα έχει βρει το αγαπημένο της χρώμα για τον φετινό χειμώνα

Η αγάπη της για το γκρι είναι εμφανής.

Η Σοφία Καρβέλα όπως ίσως γνωρίζεις κατοικεί μόνιμα στην Αμερική τα τελευταία χρόνια με την οικογένειά της. Η κόρη της απόλυτης Ελληνίδας σταρ, Άννας Βίσση, έχει κληρονομήσει από εκείνη την μεγάλη της αγάπη για τη μόδα. Η πρώην ηθοποιός που στο παρελθόν είχε λανσάρει ρούχα, έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να δημιουργήσει ένα δικό της, ξεχωριστό ενδυματολογικό προφίλ, το οποίο ομολογουμένως μας αρέσει πολύ.

Στα 37 της η όμορφη Σοφία έχει υιοθετήσει ένα πολύ minimal αλλά ταυτόχρονα κομψό και νεανικό τρόπο ντυσίματος που της ταιριάζει και την αναδεικνύει. Είναι ιδιαίτερα ενεργή και αγαπητή στα social media κυρίως όμως στο Instagram, μετρώντας σήμερα 70.000 ακόλουθους. Καθημερινά ποστάρει φωτογραφικό υλικό από τη ζωή και τη δουλειά της, με αποτέλεσμα εμείς να έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε πρώτες όλα τα εντυπωσιακά της looks.

Με αφορμή την πρόσφατη ανάρτηση της Σοφίας, διαπιστώσαμε πως τρέφει μια ιδιαίτερη αδυναμία στο γκρι χρώμα. Δεν είναι λίγες οι φορές που έκανε total grey εμφανίσεις ή απλά φόρεσε κάποιο γκρι item, παραδίδοντας μαθήματα στυλ.

Δες επίσης: Screen Style: 5 tips για να κερδίσεις τις εντυπώσεις σε επαγγελματική συνέντευξη μέσω Zoom 

Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις όλες τις φορές που η Σοφία Καρβέλα φόρεσε επιτυχώς το γκρι χρώμα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss