Η DOOGEE ανακοινώνει το smartphone S59 Pro με μπαταρία 10.000mAh (Giveaway)

Η DOOGEE ισχυρίζεται ότι το πιο πρόσφατο rugged τηλέφωνό της, το S59 Pro, έχει χωρητικότητα μπαταρίας τουλάχιστον 10.050mAh. Αυτό το power-pack προφανώς του επιτρέπει να διαρκεί για 18 ώρες παιχνιδιού ή αναπαραγωγής βίντεο, 50 ώρες αναπαραγωγής ήχου ή έως 768 ώρες σε κατάσταση αναμονής. Βέβαια με το MediaTek Helio P22 SoC, θα μπορούσε πράγματι να διαρκέσει τόσο πολύ.

Η DOOGEE διαφημίζει συχνά τα τηλέφωνά της με προηγμένη ανθεκτικότητα ή δυνατότητες “outdoor”, με rating IP68 και IP69K για προστασία από νερό και σκόνη και λειτουργίες γαντιών για τις οθόνες αφής τους. Το S59 Pro διαθέτει όλα αυτά και μια μπαταρία χωρητικότητας πάνω από 10.000mAh.

Ο κατασκευαστής του ισχυρίζεται επίσης ότι έχει ενσωματώσει ένα ηχείο 2W (αν και φαινομενικά στο κάτω μέρος) σε αυτό το νέο στιβαρό τηλέφωνο: το “δυνατότερο” διαθέσιμο στα smartphone, καθώς προφανώς έχει βαθμολογία έως και 100 ντεσιμπέλ (dB) ήχου.

Όμως κάπου εδώ τελειώνουν τα ιδιαίτερα ειδικά χαρακτηριστικά του S59 Pro καθώς τροφοδοτείται από τον “γερασμένο” επεξεργαστή Helio P22, διαθέτει 4 GB μνήμης RAM και 128 GB εσωτερικής αποθήκευσης, επεκτάσιμη με κάρτα microSD έως 256 GB.

Διαθέτει επίσης οθόνη 5,7 ιντσών (απροσδιόριστου τύπου πάνελ) με εγκοπή τύπου waterdrop και μεγάλη στεφάνη γύρω από αυτή χάρη στον στιβαρό σχεδιασμό της. Επιπλέον, το DOOGEE δεν αναφέρει πόσο γρήγορα μπορεί να φορτίσει αυτό το τεράστιο σε μπαταρία τηλέφωνο μέσω της θύρας τύπου C, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσε να χρειαστεί πολύ χρόνο στον τοίχο για να φτάσει στο 100%.

Οι καταναλωτές που ίσως θέλουν να πάρουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα μπορούν να προπαραγγείλουν το S59 Pro στο AliExpress για περίπου 200 €. Ωστόσο, ο κατασκευαστής δεν έχει καθορίσει πότε θα ξεκινήσει ακριβώς και η αποστολή του καθώς θα μπορούσε να διαρκέσει έως και 48 ημέρες σύμφωνα με τη νέα πλατφόρμα πωλήσεων. Εναλλακτικά, η εταιρία διεξάγει διαγωνισμό μέσω του οποίου 1 από τα 3 S59 Pros μπορεί να το κερδίσει κάποιος στον ιστότοπό της εταιρίας. (θα βρείτε τον διαγωνισμό στο τέλος της σελίδας)

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss