Κορονοϊός: Έρχονται τέσσερα αυστηρά μέτρα – Φόβος για νέο κύμα της πανδημίας τον Ιανουάριο

Κορονοϊός – Όλες οι Ειδήσεις: Χαρακτήρα πολεμικής μάχης αποκτά το πλαίσιο αντιμετώπισης της πανδημίας στην χώρας μας όσο τα κρούσματα και οι θάνατοι παραμένουν σε επίπεδα ρεκόρ και το σύστημα Υγείας πιέζεται αφόρητα.

Στο πλαίσιο αυτό, μέσα στην εβδομάδα αναμένονται να ληφθούν και οι αποφάσεις από την κυβέρνηση για το πότε θα ανοίξει υπό αυστηρούς όρους η αγορά με ορίζοντα τα Χριστούγεννα. Ο αρχικός σχεδιασμός είχε ως ορόσημο την 30η Νοεμβρίου για το τέλος των περιοριστικών μέτρων αλλά όπως είχε αποκαλύψει πρώτο το Newsbomb.gr ήδη από τις πρώτες ημέρες της καραντίνας είχε διαφανεί πως αυτή θα έπαιρνε παράταση.

Τα κρούσματα δεν πέφτουν κάτι που δείχνει πως το ιικό φορτίο στην κοινότητα είναι υψηλό με αποτέλεσμα ο κυβερνητικός σχεδιασμός να κατευθύνεται στο σενάριο της παράτασης δύο εβδομάδων (τουλάχιστον) των περιοριστικών μέτρων. Την ίδια ώρα η πίεση στην οικονομία είναι μεγάλη με αποτέλεσμα αταλάντευτος να παραμένει ο στόχος της λειτουργίας της οικονομίας τα Χριστούγεννα.

Τούτων δοθέντων το κυβερνητικό επιτελείο εφαρμόζει βήμα βήμα ένα σχέδιο αυστηροποίησης των μέτρων που υπάρχουν στην χώρα που βασίζεται σε τέσσερις πυλώνες.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss