Οι φθινοπωρινές αλλαγές στην γκαρνταρόμπα που μας ανανεώνουν

Πώς μπορούμε να ανανεωθούμε στυλιστικά, δίχως να προβούμε σε πολλά έξοδα

Το φθινόπωρο αποτελεί μία εποχή η οποία δυσκολεύει στυλιστικά πολλές γυναίκες. Το γιατί, δεν είναι δύσκολο να γίνει αντιληπτό. Οι θερμοκρασίες της εποχής δεν μας επιτρέπουν συνήθως να φοράμε τα πολύχρωμα πλεκτά μας, αλλά ούτε και να πηγαίνουμε στο γραφείο με το αγαπημένο μας αέρινο φόρεμα.

Κάπως έτσι, λοιπόν, τις περισσότερες χρονιές καταλήγουμε να περνάμε τους φθινοπωρινούς μήνες φορώντας κατά βάση περσινά ή και ακόμη παλιότερα ρούχα.

Φέτος το φθινόπωρο, ωστόσο, ήρθε η ώρα να πειραματιστούμε λίγο περισσότερο με την γκαρνταρόμπα μας. Διότι όπως πολύ καλά γνωρίζουμε, αρκούν μερικές προσθήκες ή αλλαγές στα σύνολα και τις εμφανίσεις μας, για να μας κάνουν να νιώθουμε και να δείχνουμε ανανεωμένες. Και το σίγουρο είναι πως αυτή την ομολογουμένως διαφορετική χρονιά, έχουμε περισσότερο από ποτέ άλλοτε ανάγκη από θετικές αλλαγές και ένα αίσθημα ανανέωσης.

Ας δούμε μαζί, λοιπόν, τις φθινοπωρινές αλλαγές και προσθήκες που αξίζει να κάνουμε στην γκαρνταρόμπα μας και οι οποίες μπορούν να μας ανανεώσουν.

Η βολική και στυλάτη λύση του layering

Το layering, δηλαδή η στυλιστική τεχνική του να συνδυάζεις και να φοράς το ένα ρούχο πάνω από το άλλο, δεν είναι απλώς στη μόδα και το 2020, αλλά παραμένει μία άκρως βολική λύση για το φθινόπωρο -τα πρωινά του οποίου μάς βρίσκουν συνήθως να μην ξέρουμε τι να φορέσουμε. Μπορούμε να ανανεώσουμε εύκολα τις εμφανίσεις μας κάνοντας layering και συνδυάζοντας καλοκαιρινά με ανοιξιάτικα και φθινοπωρινά ρούχα. Για εκείνες που δεν έχουν δοκιμάσει να κάνουν layering στο παρελθόν, έχουμε τρεις προτάσεις που μπορούν να τις βοηθήσουν να κάνουν την αρχή. Για παράδειγμα, μπορούν να δοκιμάσουν να φορέσουν ένα καρό πουκάμισο με ένα midi φόρεμα από κάτω, ένα αθλητικό bodysuit και ένα εμπριμέ, ανοιξιάτικο κοστούμι από πάνω ή ένα midi, wrap φόρεμα με ένα t-shirt από μέσα.

H συνέχεια στο epithimies.gr

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss