Σε αυτές τις 6 τάσεις πρέπει να εστιάσεις φέτος – ELLE

Σε αυτές τις 6 τάσεις πρέπει να εστιάσεις φέτος

Οι τάσεις που γεννιούνται κάθε σεζόν είναι αμέτρητες, ποιες είναι όμως οι τοπ που πρέπει σίγουρα να ακολουθήσεις για να είσαι η πιο καλοντυμένη; Εμείς συγκεντρώσαμε τις έξι τάσεις στις οποίες θα εστιάσεις. Μελέτησε τον οδηγό μας.

Η ζακέτα τύπου tweed

H Coco Chanel ταύτισε το tweed με την απόλυτη κομψότητα. Μέχρι τώρα μπορεί να το είχες ταυτίσει με σακάκια και φούστες, φέτος όμως το βλέπουμε και σε ζακέτες.

Τα cowboy μποτάκια

Επέστρεψαν δυναμικά στις εμφανίσεις των γυναικών για να χαρίσουν αυτό το σεξαπίλ στα τζην σου ή τα δερμάτινα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου. Φέτος έχουν και τακούνι, οπότε είναι ακόμα πιο hot.

Οι κεντημένες φούστες

Αν θέλεις οι εμφανίσεις σου να έχουν αυτό το vintage feeling, τότε οι κεντημένες λεπτομέρειες είναι η τάση που πρέπει να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου, τόσο σε φούστες όσο και σε τζην παντελόνια.

Ο βικτωριανός γιακάς

Τα πουκάμισα που θέλουμε φέτος έχουν βικτωριανό γιακά γι’ αυτό και είναι τόσο ιδιαίτερα. Τα συνδυάζουμε με σατέν φούστες και ντένιμ για το τέλειο street style.

Το τζην καμπάνα

Το jean of the moment έχει γραμμή καμπάνα. Φόρεσέ το με ψηλοτάκουνα για το πιο chic εφέ στις εμφανίσεις σου.

 

Η δερμάτινη φούστα

Είναι απαραίτητη για τις εμφανίσεις σου στο γραφείο, όσο και για τις βραδινές εξόδους σου, οπότε ξέρεις πως πρέπει να την αποκτήσεις σίγουρα το φθινόπωρο του 2020.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss