Τίποτα δεν είναι τυχαίο! Στο γνωστό ΕΛΙΑΜΕΠ έχει εργαστεί ο Γιατρομανωλάκης -Εισηγήθηκε το πως να αντιμετωπιστεί το Orus Reis;

Ο πρώτος ομοφυλόφιλος υφυπουργός στην ιστορία της Ελλάδας, Νικόλας Γιατρομανωλάκης, προτάθηκε, όπως ακούγεται, «για να φτιάξει η εικόνα της ΝΔ στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα» (σ.σ τι αγχώνονται αφού απολαμβάνουν συντριπτικά ποσοστά κυριαρχίας…).

Ο Ν. Γιατρομανωλάκης έχει θητεύσει και στο Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής & Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) όπου έκανε μελέτες για το πώς θα νικήσουμε τους Τούρκους. Πιθανόν η αντιμετώπιση του Oruc Reis, να βασιζόταν ΚΑΙ σε εισηγήσεις του Γιατρομανωλάκη.

Ο 46χρονος Νικόλας Γιατρομανωλάκης γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε. Είναι γιος του συγγραφέα και ακαδημαϊκού Γιώργη Γιατρομανωλάκη και της ακαδημαϊκού Ρένας Λεκανίδου. Είναι κάτοχος πτυχίου Πολιτικών Επιστημών & Διεθνών Σχέσεων από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και μεταπτυχιακού τίτλου στη Δημόσια Πολιτική (MPP) από το John F. Kennedy School of Government του Πανεπιστημίου Harvard στις ΗΠΑ.

Παράλληλα έχει εργαστεί και στο ΕΛΙΑΜΕΠ που έχει μια φιλοτουρκική προσέγγιση των πραγμάτων και επιδεικνύει μια στάση επαναπροσδιορισμού της Ιστορίας…

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss