Το Galaxy S20 Ultra λαμβάνει νέα ενημέρωση λογισμικού με βελτιωμένη κάμερα και ασφάλεια

Η Samsung άρχισε να αναπτύσσει την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Σεπτεμβρίου 2020 σε συσκευές σειράς Galaxy S20 πριν από λίγες ημέρες. Η ενημέρωση έφτασε στις περισσότερες ευρωπαϊκές αγορές νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα. Τώρα, η εταιρεία άρχισε να κυκλοφορεί ακόμη μια άλλη ενημέρωση λογισμικού στο Galaxy S20 Ultra.

Είναι μια μικρή ενημέρωση λογισμικού με έκδοση υλικολογισμικού G988BXXU4BTIB και έχει μέγεθος λήψης 356,34MB. Κυκλοφορεί τώρα στη Γερμανία και η ενημέρωση υπόσχεται να φέρει βελτιώσεις στην απόδοση της κάμερας και στην ασφάλεια του Galaxy S20 Ultra. Μια παρόμοια ενημέρωση για τα Galaxy S20 και Galaxy S20 + θα μπορούσε να υπάρχει σαν ιδέα και να κυκλοφορήσει αργότερα.

Εάν είστε χρήστης του Galaxy S20 Ultra στη Γερμανία, ενδέχεται να έχετε ήδη λάβει την ειδοποίηση ενημέρωσης. Εάν η ενημέρωση δεν έχει φτάσει ακόμα στο τηλέφωνό σας, μπορείτε να την ελέγξετε χειροκίνητα μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις »Ενημέρωση λογισμικού και πατώντας στο Λήψη και εγκατάσταση. Εναλλακτικά, μπορείτε να κατεβάσετε το νέο υλικολογισμικό από την ενότητα υλικολογισμικού και να το αναβοσβήσετε χειροκίνητα.

Πιθανότατα μια ενημέρωση θα έρθει και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες τις επόμενες εβδομάδες οπότε μείνετε συντονισμένοι για να λάβετε την ενημέρωση.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss