Το Xiaomi Mi 11 με Snapdragon 875 και κάμερα κάτω από την οθόνη μπορεί να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2021

Πιθανόν ένα Xiaomi Mi 11 θα μπορούσε να κυκλοφορήσει τους πρώτους μήνες του 2021, σύμφωνα με διαρροή από έναν αξιόπιστο tipster. Το premium smartphone της Xiaomi, το οποίο θα μπορούσε να καταλήξει να είναι το αναμενόμενο Mi 11 και να διαθέτει κάμερα κάτω από την οθόνη, θα είναι τα πρώτα μαζί με ένα άγνωστο προς το παρών τηλέφωνο Vivo που θα φέρουν το φημολογούμενο Qualcomm Snapdragon 875 SoC.

Φαίνεται ότι η Xiaomi είναι ήδη πολύ μπροστά στο στάδιο του σχεδιασμού για ένα smartphone με Snapdragon 875, το οποίο έχει προταθεί ότι θα μπορούσε να καταλήξει να είναι το Xiaomi Mi 11 (ή ακόμα και το Xiaomi Mi 20 εάν η εταιρία επιλέξει ένα νέο σύστημα αρίθμησης μοντέλων όπως έκανε με το Mi Note 10). Ο tipter Digital Chat Station έχει προσφέρει μερικές νέες λεπτομέρειες σχετικά με την πιθανή επερχόμενη συσκευή ναυαρχίδας της Xiaomi.

Σύμφωνα με τον leaker, η Xiaomi και η Vivo έχουν μερικά smartphone Snapdragon 875 στα σκαριά, με πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας «πριν από το Φεστιβάλ της Άνοιξης». Το Spring Festival είναι ένα άλλο όνομα για την Κινέζικη Πρωτοχρονιά, η οποία για το 2021 ξεκινά στις 12 Φεβρουαρίου, οπότε φαίνεται ότι θα μπορούσαν να εμφανιστούν περισσότερες λεπτομέρειες και φήμες για το Xiaomi Mi 11 τους επόμενους μήνες.

Οι φήμες για αυτήν την επόμενη πιθανή κορυφαία συσκευή από την Xiaomi κυκλοφόρησαν εδώ και αρκετό καιρό, και μία από τις φήμες που φαίνεται να αναδύονται περισσότερο από τις άλλες είναι ότι το Mi 11 θα διαθέτει κάμερα κάτω από την οθόνη (UDC) σύστημα που επιτρέπει στο smartphone να έχει οθόνη full-screen. Με την Xiaomi να παρουσιάζει πρόσφατα τη λύση UDC τρίτης γενιάς με μια τροποποιημένη συσκευή Mi 10 Ultra, αυτή η συγκεκριμένη δυνατότητα για τη συσκευή με τον επεξεργαστή SD 875 φαίνεται να είναι πιθανή.

Περισσότερα

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss