Χατζηδιάκος: «Σημασία έχει η νίκη – Εφιάλτης τα όσα πέρασα με την υγεία μου» (video)

Ο Παντελής Χατζηδιάκος μίλησε για την επιστροφή του στην Εθνική ως… δεξιός μπακ.

Στη σημασία της νίκης της Ελλάδας κόντρα στη Μολδαβία στάθηκε ο Παντελής Χατζηδιάκος, ο οποίος αναφέρθηκε στο ότι αγωνίστηκε ως δεξιός μπακ, την περιπέτεια του τραυματισμού του και για τη συνέχεια.

«Είναι μια σημαντική νίκη για εμάς. Έπρεπε να κερδίσουμε, να δείξουμε τη δουλειά που κάναμε στις προπονήσεις», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της CosmoteSports.

Για την επιστροφή του μετά τον τραυματισμό του: «Είμαι χαρούμενος που γύρισα στην Εθνική. Ήταν εφιάλτης για κάθε αθλητή όλα όσα έζησα με την υγεία μου. Όμως εγώ δούλεψα σκληρά, πήρα βάρος για να είμαι πιο δυνατός. Τώρα θέλω να συγκεντρωθώ στο αγωνιστικό κομμάτι. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Τάκης Φύσσας και ο προπονητής με κάλεσαν στην Εθνική».

Για το ότι αγωνίστηκε ως δεξιός μπακ: «Έχω παίξει κι άλλες φορές στο παρελθόν σε αυτή τη θέση. Μπορώ να παίξω εκεί. Αλλά όπου μου πει ο προπονητής θα παίξω. Ήμουν πολύ καλός και στο δεύτερο μέρος έπαιξα πιο ελεύθερος, μιας και ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες».

Για το ότι δεν έκανε σέντρες, αλλά πάσες: «Αυτή είναι η εντολή του προπονητή, όταν παίζουμε με αντίπαλο που έχει ψηλούς αμυντικούς. Οι σέντρες είναι εύκολες για εκείνους και γι’ αυτό παίζουμε με χαμηλές σέντρες. Το κάνουν αρκετές μεγάλες ομάδες και οι χαμηλές σέντρες είναι πιο επικίνδυνες».

Για το που προτιμά να παίζει δεξιά ή στο κέντρο της άμυνας: «Στο κέντρο της άμυνας βέβαια, αλλά θα παίξω όπου μου πει ο προπονητής».

Για τη φιλική ήττα στην Αυστρία: «Στην Αυστρία παίξαμε καλά, αλλά χάσαμε από δύο φάσεις. Η Αυστρία έδειξε ότι είναι ομάδα, δεν έχει τα μεγάλα ονόματα, αλλά βρίσκεται στις μεγάλες διοργανώσεις. Κι εμείς πρέπει να κάνουμε το ίδιο».

Τέλος, για το αν θα παλέψουν με τη Σλοβενία για την πρωτιά στον όμιλο: «Συγκεντρωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι και δεν κοιτάμε τόσο μακριά. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε και να παίρνουμε τις νίκες. Πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss