5 Μοντέρνες ιδέες για κομψά νυφικά νύχια | ediva.gr

]]>

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι την ημέρα του γάμου μας θέλουμε όλες να δείχνουμε στα καλύτερα μας. Έτσι, προσέχουμε κάθε λεπτομέρεια της εμφάνιση μας. Και μια από αυτές είναι φυσικά το μανικιούρ μας. Αν έχεις βαρεθεί όμως να βλέπεις τα ίδια και τα ίδια στα νυφικά μανικιούρ σου έχουμε μερικές φρέσκιες προτάσεις για μοντέρνα νυφικά νύχια.
Αν παντρεύεσαι σύντομα τότε σίγουρα θα πρέπει να σκεφτείς το μανικιούρ που θα διαλέξεις για την ημέρα του γάμου σου! Ανακάλυψε λοιπόν 5 μοντέρνες ιδέες για κομψά νυφικά νύχια που ταιριάζουν σε σύγχρονες νύφες!
5 Νυφικά μανικιούρ για μοντέρνες νύφες!

1. Ρομαντικά φλοράλ νύχια

Ειδικά αν παντρεύεσαι άνοιξη ή καλοκαίρι ένα φλοράλ μανικιούρ είναι μια τέλεια ιδέα που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα! Το τέλειο με ένα τέτοιο μανικιούρ είναι ότι μπορείς να βάλεις όποια χρώματα θέλεις και να το κάνεις όσο έντονο εσύ θέλεις. Με ρομαντικά σχέδια με λουλούδια στα νύχια σου θα δείχνεις απόλυτα μέσα στο γιορτινό κλίμα της μέρας!

Δες επίσης: Trendy ιδέες για νύχια που πρέπει να δοκιμάσεις
2. Μανικιούρ με πέρλες

Αν θέλεις την ημέρα του γάμου σου να λάμπεις από την κορυφή μέχρι τα νύχια τότε πρέπει να επιλέξεις ένα πιο εμπλουτισμένο μανικιούρ. Συγκεκριμένα, μπορείς να διακοσμήσεις τα νύχια σου με πέρλες, κάνοντας τα έτσι να δείχνουν ιδιαίτερα εντυπωσιακά! Το σίγουρο είναι με μια τέτοια επιλογή θα είσαι μια πολύ εντυπωσιακή νύφη!
Δες επίσης: Υπέροχα ανοιξιάτικα σχέδια για τα νύχια

]]>

3. Κόκκινα νύχια

Ποιος είπε ότι τα νυφικά νύχια πρέπει να είναι πάντα λευκά, μπεζ ή σε κάποιο άλλο ουδέτερο χρώμα; Αν θέλεις να κάνεις τη διαφορά διάλεξε ένα κόκκινο μανικιούρ που αποτελεί μια πρωτότυπη ιδέα. Ωστόσο, αν και δε συνηθίζονται σε νύφες τα κόκκινα νύχια δε γίνεται να αποτύχουν ποτέ, γι’ αυτό και είναι μια στιλάτη ιδέα για νύφη!
Δες επίσης: 12 Προτάσεις για όμορφα νύχια σε ροζ χρυσό
4. Γαλλικό όμπρε μανικιούρ

Ένα γαλλικό μανικιούρ αποτελεί all time classic επιλογή ειδικά για νύφη. Βέβαια αν εσύ θέλεις κάτι διαφορετικό, μια εναλλακτική επιλογή που παραμέ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss