5 Σημάδια ότι ο σύντροφος σου θα γίνει καλός μπαμπάς | ediva.gr

]]>

Το να βρεις έναν άνθρωπο με τον οποίο να κάνεις μια υγιή και ευτυχισμένη οικογένεια δεν είναι εύκολη υπόθεση. Αν λοιπόν είσαι με κάποιον και αναρωτιέσαι αν θα γίνει καλός μπαμπάς τότε μπορείς πολύ απλά να γίνεις πιο παρατηρητική και να δεις τις ενδείξεις. Φυσικά πρόκειται για ενδείξεις κι όχι για αποδείξεις αλλά μπορούν να σου δώσουν μια εικόνα.
Αν είσαι σε μια σχέση και είσαι έτοιμη για οικογένεια αλλά δεν ξέρεις αν ο σύντροφος σου θα ανταποκριθεί καλά στα καθήκοντα του γονέα τότε αρκεί να δεις αν έχει μερικά χαρακτηριστικά. Ανακάλυψε 5 σημάδια ότι ο σύντροφος σου θα γίνει καλός μπαμπάς!
5 Ενδείξεις ότι θα γίνει ένας καλός πατέρας!

1. Είναι περιποιητικός

Αν ο σύντροφος σου συχνά σε περιποιείται και δεν τα περιμένει όλα από εσένα τότε αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι! Για παράδειγμα, αν του αρέσει να σου μαγειρεύει, να σου κάνει μασάζ, να σου ετοιμάζει ένα χαλαρωτικό μπάνιο κι άλλες τέτοιες μικρές κινήσεις που δείχνουν τη δοτικότητα του τότε αυτό πιθανότατα σημαίνει ότι το ίδιο θα είναι και με ένα παιδί.

Δες επίσης: Σημάδια πως η σχέση σου είναι υγιής και σταθερή
2. Έχει υπομονή

Η υπομονή είναι απαραίτητο χαρακτηριστικό ενός καλού γονιού. Αν ο σύντροφος σου είναι νευρικός και χάνει την υπομονή του εύκολα πώς θα καταφέρει να μάθει οτιδήποτε σε ένα παιδί που έχει άλλους ρυθμούς; Αντίθετα, αν έχει υπομονή και επιμονή ακόμα και με το να δείξει σε εσένα κάτι που δεν ξέρεις τότε το πιθανότερο είναι ότι με το παιδί του θα είναι ακόμα πιο υπομονετικός και ανεκτικός.
Δες επίσης: 6 Τοξικά πράγματα που κάνουν οι γονείς στα παιδιά!

]]>

3. Του αρέσουν τα παιδιά

Έχεις παρατηρήσει ότι του αρέσει να περνάει χρόνο με τα ανίψια σου και παίζει μαζί τους με …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss