6 Διαχρονικές τσάντες που πρέπει να έχεις | ediva.gr

]]>

Η τσάντα είναι το αξεσουάρ– αδυναμία πολλών γυναικών! Και πώς να μην είναι άλλωστε αφού η κατάλληλη τσάντα μπορεί να αναβαθμίσει ολόκληρο το outfit και να σε κάνει να ξεχωρίσεις. Επειδή όμως οι τσάντες μπορούν να κοστίσουν αρκετά είναι σημαντικό να ξέρεις ποιες είναι οι διαχρονικές τσάντες στις οποίες αξίζει να επενδύσεις.
Μια καλή κλασική τσάντα θα κάνει την απόσβεση της σίγουρα. Αρκεί βέβαια να επιλέξεις το σωστό κομμάτι που δε θα φύγει από τη μόδα και θα δείχνει πάντα στιλάτο. Ανακάλυψε λοιπόν 6 διαχρονικές τσάντες που πρέπει να έχεις!
6 Κλασικές τσάντες που αξίζει να αγοράσεις!

1. Κλασική tote τσάντα

Έχεις μια γεμάτη καθημερινότητα που φεύγεις το πρωί από το σπίτι και γυρνάς το βράδυ; Ε τότε σίγουρα θα πρέπει να κουβαλάς αρκετά πράγματα μαζί σου. Έτσι, μια tote τσάντα θα σου λύσει τα χέρια καθώς θα χωράει όλα όσα χρειάζεσαι. Αξίζει λοιπόν να επενδύσεις σε μια ποιοτική tote bag σε βολικό χρώμα καθώς θα την κρατάς καθημερινά.
Δες επίσης: Πώς να συνδυάσεις τα γούνινα παλτό και μπουφάν;

2. Μικρή τσάντα χιαστί

Ετοιμάζεσαι για μια βόλτα όπου θέλεις να είσαι άνετη και ανάλαφρη; Τότε σίγουρα θα χρειαστείς μια μικρή τσάντα χιαστί που θα σου επιτρέπει να έχεις ελεύθερα χέρια για να κινείσαι άνετα. Μια τέτοια τσάντα είναι τέλεια για πρωινές και βραδινές βόλτες!
Δες επίσης: Νέα Γυναικεία Κολεξιόν στις Τσάντες Zara!
3. Απλό backpack

]]>

Τα σακίδια πλάτης είναι μια τέλεια λύση αν θέλεις να είσαι άνετη και να μη σε βαραίνει η τσάντα σου. Ένα όμορφο backpack λοιπόν θα σε βολέψει ιδιαίτερα για βόλτες ή ακόμα και για σύντομες εκδρομές. Αξίζει λοιπόν να ξοδέψεις κάτι παραπάνω καθώς πρόκειται για ένα διαχρονικό στυλ τσάντας.
Δες επίσης: 6 Τσάντες που κάθε γυναίκα θα έπρεπε να έχει!
4. Τσάντα- φάκελος

Δεν υπάρχει πιο ταιριαστή τσάντα για τις βραδινές σου εξόδους από έναν φάκελο. Ένας κλασικός μαύρος φάκελος λοιπόν μπορεί να σου μείνει για χρόνια, χωρίς να φύγει ποτέ από τη μόδα!
5. Τσάντα πουγκί

Αν σε εξυπηρετεί μια τσάντα μεσαίου μεγέθους τότε θα πρέπιε να καταφύγεις σε μια τσάντα σε σχήμα πουγκί. Αυτό το στυλ τσάντας έχει μια τσαχπινιά χωρίς όμως να καταλήγει να είναι εκκεντρική. Ακόμα, κρατιέται σε πολλές περιστάσεις οπότε σίγουρα δε θα αργήσει να κάνει την απόσβεση της!
Δες επίσης: Πώς να φορέσεις τις φόρμες σου από το πρωί μέχρι το βράδυ;
6. Τσάντα σε έντονο χρώμα

Σίγουρα τα κλασικά χρώματα σε τσάντα είναι πολύ βολικά. Ωστόσο, μια τσάντα σε έντονο χρώμα, όπως για παράδειγμα σε κόκκινο, είναι ότι πρέπει για να σπάσει τη μονοτονία. Προτίμησε ένα κλασικό σχέδιο σε ιδιαίτερο χρώμα ώστ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss