7 Υπέροχες ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σαλονιού!

Τα Χριστούγεννα είναι πιο κοντά απ’ όσο νομίζεις. Ήρθε λοιπόν η ώρα να σκεφτείς ποια θα είναι η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σαλονιού σου φέτος. Εξάλλου, με το να στολίσεις από τώρα θα μπεις σε γιορτινό πνεύμα και θα αλλάξεις τη διάθεση σου.

Το σαλόνι σου, το οποίο αποτελεί το επίκεντρο του σπιτιού, πρέπει να μπει σε χριστουγεννιάτικο πνεύμα άμεσα ακολουθώντας τις σωστές ιδέες. Ανακάλυψε λοιπόν μερικές όμορφες ιδέες για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σαλονιού!

Πως να διακοσμήσεις το σαλόνι σου φέτος τα Χριστούγεννα!

Κρέμασε ένα στεφάνι πάνω από το τζάκι

Το τζάκι είναι συνήθως κεντρικά τοποθετημένο στο χώρο, επομένως προσθέτοντας ένα όμορφο, γιορτινό στεφάνι πάνω από το τζάκι δίνει έντονα χριστουγεννιάτικη νότα στο χώρο. Κρέμασε λοιπόν ένα απλό πράσινο στεφάνι με βελόνες και διακόσμησε το με λίγες μπάλες. Αν θέλεις λίγο φως πρόσθεσε μικρά διακριτικά λαμπάκια.

Δες επίσης: 6 Ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με λίγα χρήματα!

Μην περιορίζεσαι σε ένα δέντρο

τζάκι κάλτσες δεντράκια

τζάκι κάλτσες δεντράκια

Σίγουρα το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι το πιο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο décor. Δε χρειάζεται όμως αυτό να είναι το μοναδικό δέντρο στο σαλόνι σου. Μπορείς να διακοσμήσεις το τζάκι, τα τραπέζια ή το μπουφέ με μικρότερα διακοσμητικά δεντράκια σε διάφορα χρώματα και υλικά.

Δες επίσης: 5 Συνήθειες στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που πρέπει να αποφύγεις!

Βάλε πολλά λαμπάκια

δέντρο στεφάνι τζάκι λαμπάκια

δέντρο στεφάνι τζάκι λαμπάκια

Τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια αποτελούν ίσως το πιο αγαπημένο trend διακόσμησης. Μην τα τοποθετείς λοιπόν μόνο στο δέντρο. Τα λαμπάκια μπορούν να τοποθετηθούν σε όποια επιφάνεια μπορείς να φανταστείς και να κάνουν το σπίτι σου φωτεινό και εντυπωσιακό!

Δες επίσης: 7 Ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε μικρό σπίτι!

Διακόσμησε με καρό

σαλόνι χριστουγεννιάτικο δέντρο καρό λεπτομέρειες

σαλόνι χριστουγεννιάτικο δέντρο καρό λεπτομέρειες

Το καρό δεν είναι ένα print που περιορίζεται αποκλειστικά στα Χριστούγεννα αλλά είναι μια καλή ιδέα αν θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα. Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις ένα καρό ριχτάρι σε κόκκινες, πράσινες, μαύρες και άσπρες αποχρώσεις, ένα runner για το τραπέζι σου ή ακόμα και στολίδια δέντρου με καρό ύφασμα.

Δες επίσης: 6 Ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο υπνοδωμάτιο σου!

Μην ξεχνάς τα παράθυρα

καναπές κρεμασμένα αστέρια παράθυρο χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σαλονιού

καναπές κρεμασμένα αστέρια παράθυρο χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σαλονιού

Φέτος τα Χριστούγεννα τόλμησε να βάλεις ακόμα και τα παράθυρα σου σε γιορτινό κλίμα. Η κλασική ιδέα είναι να τα βάψεις με σπρέι, αν όμως θέλεις να αποφύγεις να τα λερώσεις υπάρχουν και άλλοι τρόποι. Για παράδειγμα, μπορείς να κρεμάσεις στεφανάκια ή ακόμα πιο εντυπωσιακά, να κρεμάσεις χάρτινα αστέρια σε διάφορα χρώματα. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ εντυπωσιακό και πρωτότυπο.

Δες επίσης: 24 Όμορφες ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης σαλονιού!

Βάλε κι άλλα χρώματα στη διακόσμηση εκτός από κόκκινο

δέντρο πολύχρωμες μπάλες

δέντρο πολύχρωμες μπάλες

Μπορεί το κόκκινο να είναι το πιο κλασικό χρώμα για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση αλλά δε χρειάζεται να κολλάς σε αυτό. Μπορείς να φτιάξεις ένα υπέροχο μοντέρνο χριστουγεννιάτικο σαλόνι χρησιμοποιώντας άλλα χρώματα στο décor, όπως είναι το λευκό, το μπλε ή παστέλ χρώματα. Έτσι, θα κάνεις το σαλόνι σου να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα!

Δες επίσης: 7 Κομψοί τρόποι να στολίσεις το γιορτινό τραπέζι!

Διακόσμησε το τραπέζι με ένα εντυπωσιακό centerpiece

δίσκος δεντράκια κερια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σαλονιού

δίσκος δεντράκια κερια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σαλονιού

Το τραπέζι του σαλονιού δε νοείται να μένει άδειο τα Χριστούγεννα! Πρέπει λοιπόν να το διακοσμήσεις με ένα εντυπωσιακό centerpiece. Οι ιδέες που υπάρχουν είναι πολλές. Αν θέλεις να είναι κάτι που θα φτιάξεις μόνη σου τότε μπορείς σε ένα χρυσό ή ξύλινο δίσκο να τοποθετήσεις κεριά, λίγες μικρές μπάλες και διακοσμητικά δεντράκια. Έτσι, το τραπεζάκι σου θα δείχνει κομψό και γιορτινό.

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss