7 Makeup trends που πρέπει να δοκιμάσεις αυτό το καλοκαίρι! | ediva.gr

]]>

Το κεφάλαιο makeup είναι και θα είναι πάντα από τα πιο δημιουργικά και μεταβαλλόμενα θέματα στην κατηγορία της ομορφιάς. Από τους πιο δημιουργικούς τρόπους έκφρασης, δεν θα μπορούσες ποτέ να βαρεθείς με την ενασχόληση μαζί του. Αποτελεί μέσο ψυχοθεραπείας για εκατομμύρια άτομα  και αυτό επειδή δίνει τη δημιουργική ελευθερία να το αξιοποιήσεις με όποιον τρόπο θέλεις. Αποτέλεσμα της ελευθερίας αυτής είναι τα χιλιάδες τρεντ που κυκλοφορούν που κάνουν το “παιχνίδι” του makeup διασκεδαστικό.
Διάφορα τρεντς λειτουργούν για διαφορετικούς ανθρώπους, ενώ μερικά είναι φτιαγμένα μόνο για κάποιους με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Αν θέλεις, λοιπόν, να βρεις τα τελευταία τρεντ που αξίζει να δοκιμάσει ο καθένας συνέχισε να διαβάζεις για να βρεις συγκεντρωμένα 7 makeup trends που πρέπει να δοκιμάσεις αυτό το καλοκαίρι!
7 makeup trends που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο!

Foundation σε νερό
Τους καλοκαιρινούς μήνες, όλες μας έχουμε έρθει αντιμέτωπες με τα αποτελέσματα που έχει η ζέστη στο μακιγιάζ μας, και ιδιαίτερα στο foundation. Το trend αυτό μας δείχνει πως να απαλλαγούμε από αυτό το πρόβλημα με τον πιο αναπάντεχο τρόπο. Πρέπει να βάλουμε το foundation μας σε ένα ποτήρι νερό πριν το χρησιμοποιήσουμε. Υπόσχεται βάση που κρατάει όλη μέρα, που δείχνει φυσική και λαμπερή.
Δες επίσης: Glowy makeup look: πώς να πετύχεις την απόλυτη τάση μακιγιάζ

Ρουζ στο concealer

Κάτι που σίγουρα πρέπει να κάνεις φέτος το καλοκαίρι είναι να ξεχάσεις την παραδοσιακή τοποθέτηση ρουζ. Για να πετύχεις το ηλιοκαμμένο look που όλες ποθούμε το καλοκαίρι μπορείς να τοποθετήσεις το ρουζ όπως στη φωτογραφία. Πάρε, δηλαδή, ένα ρουζ σε υγρή μορφή και τοποθέτησέ το κάτω από τα μάτια μας πριν από το concealer. Αφού τα αναμείξεις, το αποτέλεσμα σίγουρα θα σε αποζημιώσει!
Δες επίσης: Πως να κάνεις το τέλειο ηλιοκαμμένο μακιγιάζ!
Φακίδες
Από τις μεγαλύετ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss