Αφροδίτη Λιάντου: «Μου αρέσει αυτό που ζω στη Γη της Ελιάς»

Η Αφροδίτη Λιάντου, η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς», φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη.

Αρχικά, η νεαρή ηθοποιός μίλησε για τις σπουδές της, για το πώς προέκυψε ο ρόλος στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου, αλλά και για το τι την έχει δυσκολέψει στα γυρίσματα.

«Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να ασχοληθώ μόνο με την υποκριτική»

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Οι σπουδές μου είναι μουσική, τραγούδι και σύνθεση. Από 12 χρονών έκανα στο Λονδίνο musical theatre μέχρι και τα 18 μου. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να ασχοληθώ μόνο με την υποκριτική. Μου άρεσε αλλά σε συνδυασμό με το τραγούδι».

«Κάθε μέρα έχω κάτι καινούριο να καταφέρω»

Και αμέσως μετά συμπλήρωσε: «Πλέον μου αρέσει πάρα πολύ. Μου αρέσει αυτό που ζω στη Γη της Ελιάς. Είναι πολύ δημιουργικό. Κάθε μέρα έχω κάτι καινούριο να καταφέρω. Αν έχω ευκαιρίες μετά τη σειρά, θα ήθελα να το συνεχίσω».

«Για να κλαίω στη σειρά έκανα εξάσκηση»

Για το αν δυσκολεύεται να κλαίει στα γυρίσματα, η Αφροδίτη Λιάντου ανέφερε: «Στη ζωή γελάω πάρα πολύ. Για να κλαίω στη σειρά έκανα εξάσκηση. Σκεφτόμουν στα πρώτα γυρίσματα κάτι πολύ άσχημο για να το καταφέρω. Πλέον μου είναι πιο εύκολο ή αν μου είναι δύσκολο βάζω γλυκερίνη».

«Τα λόγια μου δεν τα μάθαινα εύκολα αλλά σιγά σιγά έχω συνηθίσει»

Όσο για το πώς μαθαίνει τα λόγια της, είπε: «Τα λόγια μου δεν τα μάθαινα εύκολα αλλά σιγά σιγά έχω συνηθίσει. Έχουμε μάθει τον τρόπο γραφής της κυρίας Βάνας Δημητρίου, κάποια πράγματα τα λέμε και συχνά και μου έχουν μείνει».

«Δεν έχω χρόνο ούτε για να βγω»

«Πολλά έχουν αλλάξει. Δεν έχω χρόνο ούτε για να βγω. Γυρίζω σπίτι από τα γυρίσματα και κοιμάμαι. Κάνουμε γυρίσματα στην Κύπρο, κάθε μέρα 12 ώρες», απάντησε σε ερώτηση αναφορικά με το τι έχει αλλάξει στη ζωή της το τελευταίο διάστημα λόγω της σειράς.

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.