«Άγριες Μέλισσες» – Γεροντιδάκης: Ο Μελέτης έχει ανοιχτές πληγές και στερείται την αποδοχή που έχει ανάγκη

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο «Μελέτης» από τη επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του ANT1, «Άγριες Μέλισσες», προχώρησε σε σημαντικές αποκαλύψεις για την πορεία του στη σειρά. Πόσο αληθινή είναι η σχέση του με την Κορίνα και τι θα γίνει από εδώ και στο εξής;

«Ο Μελέτης αυτή τη στιγμή είναι μόνος του»

Ο ηθοποιός ανέφερε στο περιοδικό «Τηλεθεατής»: «Ο Μελέτης αυτή τη στιγμή είναι μόνος του. Του λείπει η μητέρα του και ρίχνει όλο το βάρος του στον Δούκα, που αποτελεί πατρική φιγούρα γι’ αυτόν και πάντα θα είναι κοντά του».

Και εξήγησε: «Ο Μελέτης είναι ένας άνθρωπος με βαθιά ανοιχτές πληγές, που στερείται της αποδοχής, την οποία έχει ανάγκη».

«Υπάρχουν στρατόπεδα αυτή τη στιγμή»

Στη συνέχεια, είπε ο ηθοποιός: «Υπάρχουν στρατόπεδα αυτή τη στιγμή. Το πώς αυτά μπορεί να έρθουν κοντά, δεν το γνωρίζω, αλλά είναι μια δύσκολη κατάσταση και θα υπάρξουν στιγμές και μέσα στο δικαστήριο όπου ο Μελέτης θα ζήσει πάλι την απόρριψη από την αδελφή του, τα ξαδέλφια και την Πηνελόπη, που είναι βαθιά ριζωμένη στην καρδιά του».

«Θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα με την Κορίνα»

Αμέσως μετά, ο Γιώργος Γεροντιδάκης ανέφερε: «Θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα με την Κορίνα, χωρίς όμως να έχει κλείσει τις παλιές πληγές κι αυτό είναι λάθος. Προσπαθεί να ρίξει ένα τείχος, το οποίο πέφτει συνέχεια πάνω του».

«Προφανώς και θα δούμε το άλλο πρόσωπο της Κορίνας»

«Είδαμε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο ότι τον αγκαλιάζει η Κορίνα και είναι σαν να βλέπει την Πηνελόπη. Ο αρραβώνας γίνεται μόνο και μόνο γιατί θέλει να κάνει μια καινούργια αρχή. Προφανώς και θα δούμε το άλλο πρόσωπο της Κορίνας. Σαφώς και θα έχουμε συγκρούσεις», πρόσθεσε επίσης ο ηθοποιός Γιώργος Γεροντιδάκης.

Ο Μελέτης «είναι ένα παιδί που ζητά οικογένεια και στήριξη»

Επιπλέον, ο Γιώργος Γεροντιδάκης φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης (07/10) στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μίλησε για τον ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες», αλλά και για τη ζωή του.

«Στην εφηβεία μέσα σε ένα καλοκαίρι πήρα 20 πόντους»

«Ως πρώτος και μεγαλύτερος αδελφός οφείλω να προσέχω τα αδέλφια μου»

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός, είπε πως όταν ξεκίνησε να δουλεύει στο θέατρο δεν έβγαζε αρκετά χρήματα με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να δουλέψει στο σουβλατζίδικο του πατέρα του στον Πειραιά για να έχει χαρτζιλίκι. Για τα πέντε αδέλφια που έχει σχολίασε: «Ως πρώτος και μεγαλύτερος αδελφός οφείλω να προσέχω τα αδέλφια μου. Βέβαια βοηθάμε ο ένας τον άλλον».

«Έπρεπε να διαχειρίζομαι από μικρός τα συναισθήματά μου»

Και συμπλήρωσε: «Ένας από τους λόγους που με έχει σκληραγωγήσει η ζωή είναι και το γεγονός ότι έπρεπε να διαχειρίζομαι από μικρός τα συναισθήματά μου».

«Νομίζω ότι η δουλειά που κάνω με επέλεξε»

Όσον αφορά τη δουλειά που κάνει, δεν ήταν κάτι που επέλεξε ο ίδιος καθώς πιστεύει πως η ίδια η δουλειά τον επέλεξε. Συγκεκριμένα είπε: «Νομίζω ότι η δουλειά που κάνω με επέλεξε. Πήγα εντελώς τυχαία σε ένα κάστινγκ και με διάλεξαν ανάμεσα σε 200 υποψήφιους».

«Μιλάμε όλοι ισπανικά»

Οι γονείς του μιλάνε ισπανικά, γιατί όπως είπε: «Η μητέρα μου είναι από τη Βενεζουέλα, είχε γεννηθεί εκεί, Ελληνίδα μετανάστρια και η δεύτερη γυναίκα του πατέρα μου είναι από Χιλή. Μιλάμε όλοι ισπανικά».

«Είναι πολύ σοβαρή υπόθεση ο γάμος»

Αναφορικά με την γνώμη για τον γάμο, ο ηθοποιός είπε: «Ο γάμος είναι μια επισημοποίηση, ένα γλέντι για τους άλλους. Δεν είναι αναγκαστικό. Επειδή έχω υπάρξει σε χωρισμένη οικογένεια, είναι πολύ σοβαρή υπόθεση ο γάμος. Δεν νιώθω ακόμα αρκετά έτοιμος για να κάνω παιδί».

« Τάσσομαι υπέρ αυτών των ανθρώπων και πρέπει να τους ακούσουμε και να τους αγκαλιάσουμε»

Για το ελληνικό #metoo: «Σταθήκαμε με τους ανθρώπους που δέχτηκαν όλο αυτό το αχαρακτήριστο πράγμα. Πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε και να ακούσουμε αυτούς που μίλησαν». Και πρόσθεσε: «Ζούμε σε ένα κόσμο που τρέχουν οι πληροφορίες και πρέπει να έχεις το χρόνο να δεις πως θα στηρίξεις όλους αυτούς τους ανθρώπους. Τάσσομαι υπέρ αυτών των ανθρώπων και πρέπει να τους ακούσουμε και να τους αγκαλιάσουμε».

«Πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε και να ακούσουμε αυτούς που μίλησαν»

Για τον ρόλο του Μελέτη στις «Άγριες Μέλισσες»

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης είπε για τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1: «Αυτός ο ήρωας έχει κάνει τεράστια διαδρομή. Είναι ένα παιδί που ζητά οικογένεια και στήριξη. Ο χαρακτήρας που παίζω έχει ένα πατέρα που τον πέταξε και μια μητέρα που τον αγάπησε, αλλά αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της, οπότε αυτό δείχνει πως δεν τον αποδέχθηκε».

«Ο Μελέτης παθαίνει κρίσεις πανικού, γιατί δεν μπορεί να εκφράσει τον εσωτερικό του κόσμο»

«Είναι ένα παιδί που δεν τον έχουν αγγίξει και του έχουν γυρίσει την πλάτη. Είναι μόνος του και δεν έχει ανθρώπους δίπλα του να τον συμβουλέψουν», συμπλήρωσε ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Και αποκάλυψε: «Ο Μελέτης παθαίνει κρίσεις πανικού, γιατί δεν μπορεί να εκφράσει τον εσωτερικό του κόσμο. Προσπαθεί να ισορροπήσει τον πόνο τον σωματικό με τον πόνο της ψυχής».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss