«Άγριες Μέλισσες» – Γκοτσόπουλος: «Πήγα στη Λέρο για να μελετήσω για το ρόλο μου»

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο «Λάμπρος» από τις «Άγριες Μέλισσες», μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για τον τρίτο κύκλο της σειράς.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός εξήγησε το λόγο για τον οποίον δεν τα πάει καλά με τις ζωντανές εκπομπές και φυσικά μίλησε για τη νέα σεζόν των «Άγριων Μελισσών» που κάνει πρεμιέρα το βράδυ Δευτέρας στον ΑΝΤ1.

«Είναι η πρώτη φορά που δίνω συνέντευξη live»

Αρχικά, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος είπε: «Δεν τα πάω καλά με τις συνεντεύξεις, τα live. Στη σκηνή αλωνίζω, στις ζωντανές εκπομπές δεν τα πάω καλά. Είναι η πρώτη φορά που δίνω συνέντευξη live. Στον αέρα νιώθω μια άλλη έκθεση».

Και πρόσθεσε: «Άμα πεις κάτι, το οποίο δεν το σκεφτείς καλά εκείνη τη στιγμή, μετά δεν μπορείς να το επιστρέψεις. Ο λόγος έχει δύναμη, οπότε θέλω να είμαι προσεκτικός στο τι λέω και πώς το λέω».

«Είναι ένα τεράστιο στοίχημα φέτος για εμάς»

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε για τη νέα σεζόν της σειράς “Άγριες Μέλισσες” λέγοντας: «Είναι ένα τεράστιο στοίχημα φέτος για εμάς. Όταν είπαμε όλοι οι συντελεστές να κάνουμε την τρίτη χρονιά, θέλαμε να κάνουμε ακόμα κάτι καλύτερο».

Αμέσως μετά είπε: «Ανέβασαν τον πήχη και βλέπουμε ότι ο τρόπος που γίνονται τα γυρίσματα, υπάρχει μια στοχοπροσήλωση όσον αφορά αυτόν τον πήχη και έχει γίνει πολύ μεγάλη επένδυση».

«Έχουμε πάρει μέχρι στιγμής 30 επεισόδια και είναι το ένα καλύτερο από το άλλο»

«Έχουμε πάρει μέχρι στιγμής 30 επεισόδια και είναι το ένα καλύτερο από το άλλο. Μπαίνουν πολλοί νέοι ηθοποιοί, έμπειροι ηθοποιοί, ταλαντούχοι… Είμαστε όλοι απέναντι στο πώς θα αντιμετωπίσουμε αυτόν τον δαίμονα, τον φασισμό», συμπλήρωσε.

«Οι σεναριογράφοι μας συμβουλεύονται έναν ιστορικό και γράφουν τα σενάρια με πολλή προσοχή. Θα πάω εξορία και θα φάω πολύ ξύλο. Πήγα στη Λέρο για να μελετήσω για το ρόλο μου», ανέφερε επίσης. «Δεν παίζει για μένα ρόλο ούτε η εμφάνιση ούτε η ηλικία, με ενδιαφέρει η ματιά. Έχω δουλέψει από πλασιέ μέχρι μπάρμαν», είπε ο ηθοποιός.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss