«Άγριες Μέλισσες»: Με κορονοϊό η Κατερίνα Διδασκάλου

H Κατερίνα Διδασκάλου, η αγαπημένη μας «Μυρσίνη» από την επιτυχημένη δραματική σειρά του ANT1, «Άγριες Μέλισσες», νοσεί με κορονοϊό. Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια η ηθοποιός, με ανακοίνωση της μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Η ανάρτηση της ηθοποιού

Η ίδια η Κατερίνα Διδασκάλου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προχώρησε σε μια δημοσίευση, στην οποία έγραψε: «Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση για την περιοδεία. Τελικά περνάω COVID. Ήθελα να το μάθετε εσείς πρώτοι. Μην ανησυχείτε, το περνάω σχετικά ελαφρά, αλλά με υψηλό πυρετό. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και τα όμορφα λόγια σας. Καλή αντάμωση, θα τα πούμε πολύ σύντομα από κοντά.

“Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε την αναβολή των υπόλοιπων παραστάσεων της περιοδείας της παράστασης Η ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ μέχρι και τις 2/9/2021 λόγω του ότι η κυρία Κατερίνα Διδασκάλου κρίθηκε κλινικά ασθενούσα με πνευμονία COVID παρά το ότι τρία μοριακά τεστ βγήκαν αρνητικά! Θεωρήθηκε απαραίτητη ενέργεια για την προστασία του κοινού και φυσικά της ίδιας. Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη και την κατανόηση σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς.

#ηπορνηαποπανω #porniapopano #summertour #καλοκαιρινηπεριοδεια #ΚατεριναΔιδασκαλου #katerinadidaskalou #dekaxroniaepituxias #kalokairiniperiodeia #porni #θεατρο».

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.