Allou Fun Park: Νέες αποκαλύψεις για το ατύχημα – «Καταγράφηκε αλλά δεν αποθηκεύθηκε η πτώση»

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με το ατύχημα στο Allou Fun Park, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα παιδιά, δύο εκ των οποίων σοβαρά.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το ατύχημα στο Allou Fun Park στο Ρέντη, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα άτομα, δύο εκ των οποίων σοβαρά. Σύμφωνα με τις περιγραφές των νεαρών που επέβαιναν στη μοιραία διαδρομή η βάρκα, δεν φρενάρισε καθώς στο σημείο στο οποίο σταματά δεν υπήρχε επαρκές νερό με αποτέλεσμα να εκτροχιαστεί.
Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης στα «ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ» προχώρησε μιλώντας στο Mega σε μία αποκάλυψη για το ατύχημα στο λούνα παρκ.

Οι αρχικές αναφορές για «πρόβλημα στην αντλία»
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη στο λούνα παρκ οι αστυνομικοί που μετέβησαν αρχικά στην κλήση που έγινε το βράδυ του ατυχήματος, ανέφεραν ότι ο εκπρόσωπος του λούνα παρκ τους ενημέρωσε από την αρχή ότι υπάρχει πρόβλημα τόσο με την στάθμη του νερού αλλά και την αντλία του νερού.

Άρα είναι προφανές ότι οι αστυνομικοί δεν υπήρχε περίπτωση να γνωρίζουν τέτοιες λεπτομέρειες από την αρχή, καθώς και η ταχύτητα με την οποία έδωσε ο υπάλληλος αυτήν την πληροφορία έκανε την αστυνομία να πιστεύει ότι μπορεί να είχε υπάρξει κι άλλη βλάβη, ίσως παλιότερα.

Για το σημείο του ατυχήματος, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε ότι στο συγκεκριμένο μέρος το νερό αρχίζει να αναβλύζει -λειτουργώντας σαν φρένο- και η αντλία όπου …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss