Ανδρέας Γεωργίου: «Έπρεπε να κάνω και τα λάθη μου για να φτάσω εκεί που είμαι σήμερα»

Ο Ανδρέας Γεωργίου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη νέα σειρά του σταθμού, «Η Γη της ελιάς» και την εξέλιξη αυτής.

«Δεν μου πρότειναν να παίξω σε κάποια σειρά»

Αρχικά, ο Ανδρέας Γεωργίου είπε: «Το 2007 ξεκίνησα από το MEGA. Είχα φύγει από ένα ριάλιτι και υπήρχε αυτό το στίγμα. Δεν μου πρότειναν να παίξω σε κάποια σειρά. Και σκέφτηκα να κάνω κάτι δικό μου».

«Είχα κάνει αρκετές δουλειές που δεν πήγαν καλά»

Και συμπλήρωσε: «Έπρεπε να κάνω και τα λάθη μου για να φτάσω σιγά σιγά εκεί που είμαι σήμερα. Βασικά δεν είχα σενάριο. Είχα κάνει αρκετές δουλειές που δεν πήγαν καλά. Όταν γνώρισα την Βάνα Δημητρίου κατάλαβα τι σημαίνει να δουλεύεις με ένα σεναριογράφο».

«Έπρεπε να κάνω και τα λάθη μου για να φτάσω σιγά σιγά εκεί που είμαι σήμερα»

«Αγαπούσα το πακέτο της δουλειάς»

«Ενώ αγαπούσα πολύ αυτή τη δουλειά, αγαπούσα το πακέτο της δουλειάς. Στην πορεία κατάλαβα ότι αν δεν αγαπήσεις την ίδια τη δουλειά και να σε πονάει η ίδια η δουλειά δεν μπορείς να έχεις επιτυχία», πρόσθεσε ο επιτυχημένος σκηνοθέτης.

«Μην σε τυφλώνουν τα φώτα, η δουλειά θα φέρει τα φώτα»

Και συνέχισε λέγοντας: «Αυτό λέω στα νέα παιδιά. Μην σε τυφλώνουν τα φώτα, η δουλειά θα φέρει τα φώτα».

«Κατάλαβα ότι όσο αγαπάς τη δουλειά σου τόσο πολύ σε πληρώνει»

Δήλωσε επιπλέον χαρακτηριστικά: «Τώρα δίνω όλη μου την ενέργεια στη δουλειά και μόνο. Κατάλαβα ότι όσο αγαπάς τη δουλειά σου τόσο πολύ σε πληρώνει».

«Παίρνω πάρα πολλή ενέργεια από τη χαρά των νέων παιδιών»

Για τη συμμετοχή νέων παιδιών στις σειρές του ο Ανδρέας Γεωργίου ανέφερε: «Παίρνω πάρα πολλή ενέργεια από τη χαρά των νέων παιδιών. Και όχι μόνο από τα νέα παιδιά, αλλά και από ανθρώπους που μπορεί να μην είχαν τις ευκαιρίες. Χαίρομαι με τη χαρά τους και είναι δημιουργικό αυτό».

Τι είπε για τις συνεργασίες του με γνωστούς ηθοποιούς;

Για τις σημαντικές συνεργασίες του με αναγνωρίσιμους ηθοποιούς είπε: «Πριν πάρω τηλέφωνο την Μάρω Κοντού μου έλεγαν ότι δεν πρόκειται να δεχτεί. Όταν της έστειλα το σενάριο δέχτηκε αμέσως».

Και μάλιστα, τόνισε: «Είναι τρομερή χαρά να ξεκινάς το γύρισμα και να βλέπεις τον Νίκο Γαλανό και τον Παρτσαλάκη ή την Λυδία Κονιόρδου, που κάνει τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση».

«Με δύο γυναίκες μου έχει τύχει να χαζέψω από την ομορφιά τους»

«Με δύο γυναίκες μου έχει τύχει να χαζέψω από την ομορφιά τους. Με την Άντζελα Γκερέκου και με εσένα», είπε χαριτολογώντας ο Ανδρέας Γεωργίου.

Και στη συνέχεια είπε: «Είναι φυσικό μετά από τόσα χρόνια να είναι μαζεμένη στην αρχή αλλά γύρισμα με γύρισμα την γνωρίσαμε καλύτερα και είναι σούπερ άτομο η Άντζελα».

«Αν δεν προσπαθήσεις δεν μπορείς να ξέρεις»

Για την συμμετοχή της Αφροδίτης Λιάντου στη νέα σειρά «Η Γη της ελιάς» τόνισε: «Δεν ήταν η πρώτη φορά που σκέφτηκα την Αφροδίτη. Λόγω της σχέσης μου με την Εβελίνα το είχα “πετάξει” και στο παρελθόν».

«Όταν άρχισα να διαβάζω κείμενα ήμουν σίγουρος ότι ταιριάζει η Αφροδίτη απόλυτα»

«Τώρα ήταν μια από τις περιπτώσεις που περίμενα να μου πει ότι δεν θέλει. Αν δεν προσπαθήσεις δεν μπορείς να ξέρεις. Όταν άρχισα να διαβάζω κείμενα ήμουν σίγουρος ότι ταιριάζει η Αφροδίτη απόλυτα. Είναι πολύ καλή και εγκλιματίστηκε γρήγορα», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Βρίσκει τον ανεκπλήρωτο έρωτα του»

Αναφορικά με τα όσα πρόκειται να δούμε στη συνέχεια της σειράς, ο σκηνοθέτης αποκάλυψε πως στα επόμενα επεισόδια θα «φουντώσει» ο έρωτας της Ιουλίας και του Στάθη. «Λείπει η φωτιά και το πάθος στον γάμο του Στάθη και το βρίσκει στο πρόσωπο της Ιουλίας. Βρίσκει τον ανεκπλήρωτο έρωτα του», ανέφερε.

«Η Χάιδω και η Αρετή θα γίνουν συμπεθέρες»

Και κατέληξε λέγοντας: «Βλέπω στο twitter έχουν πάρει είδηση και το νέο ζευγαράκι που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια και είναι η Βασιλική και ο Φίλιππος και θα γίνει κοντά στα επόμενα επεισόδια… Η Χάιδω και η Αρετή θα γίνουν συμπεθέρες…».

Δείτε παρακάτω: 

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.