Ανδρέας Γεωργίου: «Όταν δεν θέλεις να μαθευτεί κάτι, δεν μαθαίνεται»

Ο Ανδρέας Γεωργίου, ο σκηνοθέτης της μεγάλης επιτυχίας του MEGA «Η γη της ελιάς», ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για όλα.

«Σταμάτησα το σχολείο στην πρώτη Λυκείου»

Αρχικά, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης είπε: «Σταμάτησα το σχολείο στην πρώτη Λυκείου. Πήρα το απολυτήριο του Γυμνασίου, πήγα στην Λονδίνο το μετέφρασα και είπα ότι είναι απολυτήριο Λυκείου και έτσι πέρασα στο Κολέγιο. Γλίτωσα τρία χρόνια με τη μία».

«Η ζωή μου είναι η δουλειά μου»

Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Γεωργίου μίλησε για την προσωπική του ζωή λέγοντας: «Η ζωή μου είναι η δουλειά μου. Εκεί είναι και οι διαπροσωπικές μου σχέσεις, έχω και τα ρεπό μου. Δουλεύω πολύ αλλά έχω χρόνο για τον εαυτό μου».

«Υπήρχε σχέση στο παρελθόν που δεν μαθεύτηκε ποτέ»

«Όταν δεν θέλεις να μαθευτεί κάτι, δεν μαθαίνεται. Δεν υπάρχει λόγος να μαθευτεί κάτι. Όλα ανατρέπονται αλλά όταν έχει πει κάτι αυτό μένει. Υπήρχε σχέση στο παρελθόν που δεν μαθεύτηκε ποτέ», πρόσθεσε ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης της σειράς «Η Γη της Ελιάς».

«Είναι ρίσκο τα νέα πρόσωπα, αλλά δεν γίνεται αν δεν ρισκάρεις»

Επιπλέον, ο ίδιος εξήγησε ότι πια τον φοβίζει η έκθεση, ενώ παλιότερα ήταν πιο επιπόλαιος. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Συνήθως ψάχνουμε και νέα πρόσωπα που έχουμε φανταστεί για τους ρόλους και το συνδυάζουμε με καταξιωμένους ηθοποιούς. Είναι ρίσκο τα νέα πρόσωπα, αλλά δεν γίνεται αν δεν ρισκάρεις. Έχει συμβεί πολλές φορές να κάνει λάθος, αλλά σε πολύ μεγάλο ποσοστό το πετυχαίνεις».

«Στηρίζω τις επιλογές μου μέχρι τέλους»

Και αμέσως μετά είπε: «Στηρίζω τις επιλογές μου μέχρι τέλους, δεν το βάζω κάτι, όμως έχει τύχει σε ένα απολογισμό να πω ότι αυτό ήταν λάθος επιλογή. Πολλές φορές μπορεί να επιλέξεις έναν άνθρωπο που λόγω του βάρους του ρόλου να φαίνονται περισσότερο οι ατέλειες του».

«Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλω να συνεργαστώ ξανά μαζί τους. γιατί δεν ταιριάξαμε»

Και ο Ανδρέας Γεωργίου συνέχισε λέγοντας: «Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλω να συνεργαστώ ξανά μαζί τους. γιατί δεν ταιριάξαμε. Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο έχουμε κάποια επαφή. Δεν του πρότεινα κάποια άλλη δουλειά, γιατί δεν υπήρχε κάτι που να του ταιριάζει».

«Προσπαθούμε να έχουμε και καινούργιο καστ»

«Προσπαθούμε να έχουμε και καινούργιο καστ. Ο Στέφανος ο Μιχαήλ που είναι σαν αδερφός μου, δεν μπορούσε να παίξει γιατί είπαμε ότι δεν θα παίξει κανείς από προηγούμενες σειρές», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss