Άννα Αμανατίδου: Δεν θέλω να δημιουργήσω κάποια κόντρα με την κυρία Καγιά

Στην εκπομπή «Happy Day» έκανε δηλώσεις η Άννα Αμανατίδου, το μοντέλο, που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM. Μιλώντας στην εκπομπή, η ίδια απάντησε για τις τελευταίες δηλώσεις που είχε κάνει για τη Βίκυ Καγιά.

«Δε με βοήθησε στην πράξη»

Αρχικά, η Άννα Αμανατίδου ανέφερε: «Υπήρχε επικοινωνία με την κυρία Βίκυ Καγιά γιατί ήθελα παραπάνω καθοδήγηση σχετικά με το πρακτορείο που ήταν προτιμότερο να πάω, για να με συμβουλέψει. Μου απάντησε σε αυτό το μήνυμα αλλά δεν μου απάντησε περαιτέρω. Δε με βοήθησε στην πράξη».

Και συνέχισε λέγοντας: «Δε με στενοχωρεί κάτι. Δεν θέλω να δημιουργήσω κάποια κόντρα με την κυρία Καγιά, ίσα ίσα είμαι πολύ ευγνώμων για την πορεία του παιχνιδιού και την αναγνωρισιμότητα που κέρδισα».

«Απλά δε μου απάντησε στο μήνυμα γιατί μπορεί να είχε κάποια δουλειά ή γιατί είναι η Βίκυ Καγιά»

Η Άννα Αμανατίδου είπε επίσης: «Ούτε θέλω να υπονοήσω ότι είναι σνομπ. Απλά δε μου απάντησε στο μήνυμα γιατί μπορεί να είχε κάποια δουλειά ή γιατί είναι η Βίκυ Καγιά. Μη το ξεχνάμε αυτό. Της έστειλα στο instagram μπορεί να μπει να το δει γιατί μου απάντησε στο αρχικό μήνυμα. Αλλά δεν επικοινωνήσαμε περαιτέρω».

«Η Ηλιάνα ήταν to the point γιατί μου απάντησε, με στήριξε, με καθοδήγησε»

Η ίδια πρόσθεσε αμέσως μετά: «Μου είπε ότι θα μου δώσει ένα τηλέφωνο και δε μου το έδωσε ποτέ. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν to the point. Σε καμία περίπτωση δε θέλω να συγκρίνω τους κριτές γιατί και οι δυο μας ανέδειξαν και μας στήριξαν μέσα στο παιχνίδι… Απλώς η Ηλιάνα ήταν to the point γιατί μου απάντησε, με στήριξε, με καθοδήγησε».

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss