Απελευθερώστε το Στυλ σας: 6 Ενδυναμωτικές Συμβουλές για Αυτοπεποίθηση με Αθλητικά Ρούχα

Μοιραζόμαστε τις συμβουλές και τα μυστικά μας για να μοιάζετε υπέροχες και άνετες καθημερινά με αθλητικά ρούχα που συνδυάζονται με στοιχεία μόδας για να δείχνετε υπέροχες ανεξάρτητα από τις επιλογές του τρόπου ζωής σας. Τα αθλητικά ρούχα είναι επίσης τάση σε όλες τις δραστηριότητες φυσικής κατάστασης και ευεξίας, από τα καθημερινά ρούχα έως τα βραδινά ντυσίματα. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε να φορέσετε αθλητικά ρούχα, συμπεριλαμβανομένων κολάν, στηθόδεσμου, μπλουζών, παντελονιών, φόρμες.

Στην TRUEWEAR, τα αθλητικά μας ρούχα είναι σχεδιασμένα και χειροποίητα για να υποστηρίξουν γυναίκες όλων των μεγεθών. Ιδανικά για καθημερινή χρήση, κατά τη διάρκεια της γυμναστικής σας ή στη δουλειά.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που έχετε φορώντας αθλητικά ρούχα είναι η αίσθηση της άνεσης.

Οι 6 Πιο Δυνατές Συνοπτικές Συμβουλές

  1. ΝΙΩΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΜΕ ΤΟ SPORTSWEAR ΣΑΣ
  2. ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΤΗΝ ΓΚΑΡΝΤΑΡΟΜΠΑ ΣΑΣ
  3. ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΑ SPORTSWEAR ΣΑΣ ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ
  4. ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ
  5. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΣΑΣ
  6. ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

 

1. ΝΙΩΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΜΕ ΤΟ SPORTSWEAR ΣΑΣ

Το πρώτο βήμα για ένα υπέροχο look ξεκινά από το μυαλό σας. Αναπτύξτε την αυτοπεποίθηση που θα σας κάνει να λάμπετε με ό,τι αθλητικά ρούχα επιλέγετε. Επιδείξτε με περηφάνια τις καμπύλες σας και το αθλητικό σας σώμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΟΛΑΝ

2. ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΤΗΝ ΓΚΑΡΝΤΑΡΟΜΠΑ ΣΑΣ

Πότε ήταν η τελευταία φορά που οργανώσατε τη γκαρνταρόμπα σας; Τα ρούχα τείνουν να συσσωρεύονται, είτε δεν μπορείτε να βρείτε τα αγαπημένα σας ρούχα, είτε ξεχνάτε τι κρύβεται από κάτω. Διατηρήστε λίγα σετ αθλητικών ρούχων, αλλά επιλέξτε τα με σύνεση και σύμφωνα με τo στυλ που σας ταιριάζει.

3. ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΑ SPORTSWEAR ΣΑΣ ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ

Όσο περισσότερο εμπλέκεστε σε σχεδιαστικές πολυπλοκότητες, τόσο περισσότερο θα χάνετε. Εάν κρατήσετε τα χρώματα και τον σχεδιασμό απλά και ελαφριά, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Μπορείτε απλά να τα φοράτε οπουδήποτε.

4. ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ

Πραγματοποιήστε προπόνηση του ανώτερου μέρους του σώματος 2 φορές την εβδομάδα. Ανακατέψτε την προπόνηση σας και ενσωματώστε προπονήσεις του ανώτερου μέρους με cardio ή πόδια. Μην παραμελείτε τις ασκήσεις κοιλιακών. Ξεκινήστε προσθέτοντας μια ασκηση κοιλιακων διάρκειας 30 δευτερολέπτων στη ρουτίνα σας, και μετά αυξήστε το χρόνο από εκεί.

 

 

 

5. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΣΑΣ

Δεν πρέπει να αποφεύγετε να φοράτε σφικτά κολάν, φόρμες ή στηθόδεσμο αν έχετε ένα σώμα για να επιδείξετε. Πρέπει να επιδείξετε τις καμπύλες σας και το αθλητικό σας σώμα. Ακόμα κι αν δεν έχετε αυτό το σώμα, πρέπει να νιώσετε σίγουρες για το να φοράτε αθλητικά ρούχα. Τα χαλαρά παντελόνια ή τα υπερμεγέθη πουκάμισα δεν πρέπει να είναι επιλογή εδώ.

 

6. ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

Τα αξεσουάρ είναι το κλειδί για να αναβαθμίσετε τα αθλητικά σας ρούχα, αλλά επιλέξτε τα με προσοχή. Λίγα βασικά κομμάτια θα φέρουν την εμφάνισή σας σε άλλο επίπεδο. Πρέπει να επιλέξετε αξεσουάρ που ταιριάζουν με το αθλητικό σας ντύσιμο. Ή μπορείτε να επιλέξετε να προσθέσετε στρώσεις πάνω στο ντύσιμό σας, επειδή το να φοράτε απλά ένα τοπ και μαύρο κολάν δεν φαίνεται ακριβώς κομψό, επομένως επιλέξτε κομμάτια που προσθέτουν περισσότερη διάσταση στην εμφάνισή σας.

Η προσθήκη ενός απροσδόκητου σακακιού ή η δέσιμο ενός δροσερού πουλόβερ γύρω από τη μέση σας σάς δίνει περισσότερες ευκαιρίες να αναβαθμίσετε το χαλαρό αθλητικό σας ντύσιμο.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss