Άρης: Αποφασίζουν για Μαντσίνι και μεταγραφή – Τα δεδομένα της πρότασης

Πιο πιθανό από ποτέ είναι το ενδεχόμενο πώλησης του Ντάνιελ Μαντσίνι στον Άρη.

Στο τραπέζι των συζητήσεων με ομάδα του Ντουμπάι έχει καθίσει ο Άρης και διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του Ντάνιελ Μαντσίνι. Η πώληση του 25χρονου Αργεντινού άσου είναι πιο πιθανή από ποτέ, καθώς η πρόταση της ομάδας από τα Αραβικά Εμιράτα ικανοποιεί και τους «κίτρινους» και τον παίκτη.

Ο Μαντσίνι έχει ξεκινήσει δυνατά τη σεζόν και οι εμφανίσεις του έχουν προσελκύσει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες. Ο Άρης απέρριψε προτάσεις της ρωσικής Σαμάρα και της Ομόνοιας, όμως τα πράγματα αυτή τη φορά είναι διαφορετικά.

Ο σύλλογος από το Ντουμπάι φέρεται να δίνει στους «κίτρινους» 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό προσφέρει τριετές συμβόλαιο με αποδοχές ύψους ενός εκατ. ευρώ ετησίως.

Η πρόταση ικανοποιεί τον Άρη, αλλά δελεάζει και τον Μαντσίνι, που εμφανίζεται θετικός να μετακομίσει στα Αραβικά Εμιράτα.

Βέβαια, η ομάδα της Θεσσαλονίκης σκέφτεται και το πώς θα καλύψει το κενό ενός βασικού παίκτη, με δεδομένο ότι πρέπει να βρει λύση έως το τέλος του μήνα από την αγορά των ελεύθερων. Η μεταγραφική περίοδος στα Αραβικά Εμιράτα εκπνέει στις 4/10, οπότε οι εξελίξεις στο θέμα του Μαντσίνι δεν θα καθυστερήσουν.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss