Δανάη Μιχαλάκη για Γιώργο Παπαγεωργίου: «Βρήκα τον άνθρωπο μου»

Η Δανάη Μιχαλάκη, η τηλεοπτική «Δρόσω» από την επιτυχημένη σειρά του ANT1, «Άγριες Μέλισσες», ούσα καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show», μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον απόλυτο έρωτα που ζει με τον αγαπημένο της πλέον σύζυγο Γιώργο Παπαγεωργίου.

«Οι ευχές που έχουμε πάρει είναι άπειρες»

Η ηθοποιός μίλησε για τη μεγάλη μέρα του γάμου της στη Σύρο, το γεγονός ότι ήθελε να κρατήσει μυστική την τελετή και αποκάλυψε που έγινε η πρόταση γάμου. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Τι πιο ωραίο να σου εύχονται. Οι ευχές που έχουμε πάρει είναι άπειρες».

«Η τρέλα συναντιέται με την τρέλα»

Και συνέχισε λέγοντας: «Πλέον είμαι μια κυρία και έχω τη λάμψη του γάμου. Δεν έχω δει καμία αλλαγή, βρήκα τον άνθρωπο μου. Η τρέλα συναντιέται με την τρέλα».

«Δεν κάναμε θρησκευτικό γάμο, θέλαμε ένα μεγάλο πάρτι»

Επίσης, η Δανάη Μιχαλάκη συμπλήρωσε: «Δεν κάναμε θρησκευτικό γάμο, θέλαμε ένα μεγάλο πάρτι. Ήμασταν αυτοί που θέλαμε. Ο πατέρας μου έκλαιγε πολύ πριν με πάει στο δημαρχείο, έλεγε “την έχασα”».

«Απλά πρέπει να υπάρχουν όρια και να σέβονται ότι θέλει να κρατήσει κάποιος την προσωπική του ζωή, προσωπική»

Και μετά αναφέρθηκε στον χαμό που έγινε από τηλεοπτικές εκπομπής, οι οποίες αναζητούσαν πληροφορίες για τη μεγάλη αυτή ημέρα: «Το καταλαβαίνω ότι για κάποιον λόγο κάποιος πρέπει να ασχοληθεί. Απλά πρέπει να υπάρχουν όρια και να σέβονται ότι θέλει να κρατήσει κάποιος την προσωπική του ζωή, προσωπική».

«Ήθελα να μείνει κλειστό, δεν χρειαζόταν να γίνει όλο αυτό που έγινε»

«Δεν νιώθω ότι ξεπεράστηκαν τα όρια, νομίζω ότι καταλαβαίνουν ποιοι θέλουν να μιλάνε για την προσωπική τους ζωή. Ήθελα να μείνει κλειστό, δεν χρειαζόταν να γίνει όλο αυτό που έγινε», συμπλήρωσε η «Δρόσω».

«Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα»

Αναφορικά με το ενδεχόμενο μιας εγκυμοσύνης είπε: «Κάποια στιγμή όλα γίνονται αυτή τη στιγμή. Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα».

Πού έγινε η πρόταση γάμου;

Η πρόταση γάμου έγινε κάποια στιγμή που το ζευγάρι ήταν για φαγητό, όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είχαμε πει ότι θα παντρευτούμε, αλλά δεν περίμενα τη στιγμή που μου έγινε η πρόταση».

Τι είπε για τις «Άγριες Μέλισσες»;

Τέλος, η Δανάη Μιχαλάκη μίλησε για τις «Άγριες Μέλισσες» και τόνισε ότι ποτέ δεν σκέφτηκε να σταματήσει, ενώ αν χρειαστεί να συμβεί θα ζητήσει έναν grande θάνατο.

«Με την πεθερά μου, τη Φιλαρέτη Κομνηνού, θα ήθελα να παίξω»

Τέλος, ξεκαθάρισε: «Δεν θα ήθελα να με σκηνοθετήσει ο σύζυγός μου, το να δουλέψουμε μαζί, ναι. Με την πεθερά μου, τη Φιλαρέτη Κομνηνού, θα ήθελα να παίξω».

Δείτε όσα είπε η Δανάη Μιχαλάκη:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss