Δανάη Μιχαλάκη: Πώς θα εξελιχθεί η σχέση Δρόσως-Κωσταντή;

Την ταλαντούχα ηθοποιό Δανάη Μιχαλάκη υποδέχτηκε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Η τηλεοπτική «Δρόσω» από την αγαπημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες», όπως είναι φυσικό, αναφέρθηκε στις εξελίξεις αυτής που βαδίζει στο φινάλε της.

«Εγώ δεν έπαθα κεραυνοβόλο έρωτα, να λέμε την αλήθεια»

Πρώτα απ’ όλα όμως, μίλησε για τον αγαπημένο της σύζυγο, Γιώργο Παπαγεωργίου, και το πώς γνωρίστηκαν στη Σύρο. Συγκεκριμένα, η Δανάη Μιχαλάκη είπε: «Τον είδα στη Σύρο που δούλευα σε ένα κοκτέιλ μπαρ και μας σύστησαν. Αλλά ήταν φευγαλέο. Εγώ δεν έπαθα κεραυνοβόλο έρωτα, να λέμε την αλήθεια. Μετά κάπως το έφερε και πήγα να δω τον Αρίστο. Κανονισμένα πήγα να δω τον Αρίστο μαζί με τον Γιώργο και ήρθε το μεταξύ μας ξαφνικά». Επιπλέον, η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως ένας από τους λόγους που μαλώνουν στο σπίτι τους είναι η αναβλητικότητά της.

Τι θα γίνει με τη Δρόσω και τον Κωνσταντή στην αγαπημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες»;

Τέλος, με τις «Άγριες Μέλισσες» να οδεύουν προς το τέλος τους η Ναταλία Γερμανού τής ζήτησε διακαώς ένα spoiler και εκείνη ενέδωσε στην επιθυμία της λέγοντας: «Με τον νέο σκηνοθέτη θα έχουμε εντάσεις με τον Κωνσταντή, αλλά νομίζω ότι θα ευτυχήσουν και οι δυο».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss