ΔΕΠΑ Εμπορίας: Εγγυάται την ενεργειακή ασφάλεια

Τον στρατηγικό σχεδιασμό της, που εγγυάται την ενεργειακή ασφάλεια της χώρας παρουσιάζει στους επισκέπτες του περιπτέρου της στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης η ΔΕΠΑ Εμπορίας.

Η δομή του περιπτέρου, που αναπτύσσεται σε πυλώνες, διευκολύνει την ενημέρωση των επισκεπτών για την πολυδιάστατη δραστηριότητα της ΔΕΠΑ Εμπορίας, ως σύγχρονης, ισχυρής, καθετοποιημένης επιχείρησης ενέργειας, με ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια εφοδιασμού.
Η Εταιρεία, με στρατηγικές συμμαχίες και επενδύσεις μεγάλης γεωπολιτικής σημασίας, διαμορφώνει το αυριανό ενεργειακό τοπίο στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, δημιουργώντας συνθήκες ενεργειακής ασφάλειας στην περιοχή και αναβαθμίζοντας τον ρόλο της χώρας ως ενεργειακού διαμετακομιστικού κόμβου. Η ΔΕΠΑ Εμπορίας συμμετέχει σε σημαντικά έργα υποδομής, όπως ο νέος πλωτός τερματικός σταθμός υγροποιημένου φυσικού αερίου στην Αλεξανδρούπολη, ένα έργο κρίσιμο για την ασφάλεια εφοδιασμού με LNG στη ΝΑ Ευρώπη, και ο ελληνο-βουλγαρικός αγωγός IGB.

Ταυτόχρονα, με το σύνθημα «Όταν οι άνθρωποι δεν έχουν άλλη ενέργεια, πρέπει να έχουμε εμείς», που διατρέχει τους χώρους του περιπτέρου, η ΔΕΠΑ Εμπορίας στέλνει το μήνυμα ότι η Εταιρεία θα εξακολουθήσει να στηρίζει νοικοκυριά και καταναλωτές με όλες της τις δυνάμεις. Η ΔΕΠΑ Εμπορίας συμβάλλει καθοριστικά στη συγκράτηση του ενεργειακού κόστους, απορροφώντας ένα σημαντικό ποσοστό της αύξησης στη διεθνή τιμή του φυσικού αερίου, έχοντας διαθέσει μέχρι σήμερα περισσότερα από 140 εκατ. € σε εκπτώσεις.
Το business plan που εφαρμόζει η ΔΕΠΑ Εμπορίας, ενσωματώνει τα κριτήρια ESG, με στόχο την «πράσινη» επιχειρηματικότητα, στοιχείο που αναδεικνύεται και στο περίπτερο της εταιρείας. Μέσω στοχευμένων επενδύσεων και τη χρήση έξυπνων τεχνολογιών, η εταιρεία επιδιώκει την κάλυψη των διαφοροποιημένων αναγκών των πελατών της, παρέχοντας φυσικό αέριο σε νοικοκυριά, βιομηχανικούς πελάτες, παραγωγούς ηλεκτρικής ενέργειας, όπως επίσης και καύσιμο για οχήματα που χρησιμοποιού …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss