Διάλεξε 1 από τα σύμβολα και ανακάλυψε τη μεγαλύτερη εσωτερική σου δύναμη

Τα τέσσερα αρχαία σύμβολα που θα δείτε στην φωτογραφία που ακολουθεί έχουν ένα ισχυρό νόημα και το καθένα αντιπροσωπεύει μια συγκεκριμένη ενέργεια.

Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και ανακάλυψε τη μεγαλύτερη εσωτερική σου δύναμη.

Δες την εικόνα με τα τέσσερα αρχαία σύμβολα:

4 αρχαία σύμβολα
© astrology.gr

Ποιο τράβηξε την προσοχή σου πιο πολύ; Αυτό που διάλεξες είναι αυτό που «αντηχεί» στην ψυχή σου.

Εάν επέλεξες τον 1ο – Σύμβολο του Νερού

Εάν διάλεξες αυτό το σύμβολο, τότε η εσωτερική σου δύναμη είναι η «ροή». Έχεις την ικανότητα να γνωρίζεις πότε πρέπει να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν και πότε να αλλάξεις… ρότα για να μην πέσεις σε κακοκαιρία. Το νερό συνδέεται με τη Δύση, το θαλασσί, το μπλε και συνήθως σχετίζεται με τη θεραπεία και τον καθαρισμό. Ο αγιασμός σου θυμίζει κάτι; Το καλύτερο για σένα είναι να μένεις σε παραθαλάσσιο μέρος, κοντά σε λίμνη ή ποτάμι.

Εάν επέλεξες τον 2ο – Σύμβολο του Αέρα

Εάν διάλεξες αυτό το σύμβολο, τότε η εσωτερική σου δύναμη είναι η «διαίσθηση». Ο αέρας συνδέεται με την επικοινωνία, τη σοφία ή τη δύναμη του νου. Η διαίσθησή σου είναι αξιοθαύμαστη κι όλοι σε θαυμάζουν για το πόσο οξυδερκής είσαι. Ο αέρας συνδέεται με την Ανατολή, την ψυχή και την ανάσα, όπως επίσης με τα χρώματα κίτρινο και λευκό. Κάνε μια υπαίθρια εργασία, μια μέρα που φυσάει και άφησε τον αέρα να καθαρίσει το μυαλό σου.

Εάν επέλεξες τον 3ο – Σύμβολο της Γης

Εάν διάλεξες αυτό το σύμβολο, τότε η εσωτερική σου δύναμη είναι η «ανάπτυξη». Η γη σχετίζεται με τη γονιμότητα, την αφθονία, τον υλικό πλούτο, την ευημερία και γι’ αυτό, εδώ και χιλιάδες χρόνια, οι άνθρωποι την βλέπουν ως πηγή ζωής. Συνδέεται με τον Βορρά, με τις ανέσεις του σπιτιού, τη σταθερότητα της οικογενειακής ζωής και τα χρώματα πράσινο και καφέ. Η κηπουρική και γενικά η επαφή με το χώμα σου δίνουν την ηρεμία και την ισορροπία που σου χρειάζεται.

Εάν επέλεξες τον 4ο – Σύμβολο της Φωτιάς

Εάν διάλεξες αυτό το σύμβολο, τότε η εσωτερική σου δύναμη είναι η «αλήθεια», που κρατά το κλειδί για κάθε επιστήμη, για κάθε σοφία για την πόρτα που αποκαλύπτει τα μυστήρια της ζωής… Η φωτιά καταστρέφει, αλλά μπορεί επίσης να δημιουργήσει νέα ζωή. Σχετίζεται με την κάθαρση, την αρρενωπότητα και τον Νότο και συνδέεται με την ισχυρή θέληση και την ενέργεια. Το τζάκι ή τα κεριά -σε χρώμα πορτοκαλί ή κόκκινο- θα σε βοηθήσουν στο να στρέψεις την ενέργειά σου προς την κατεύθυνση που επιθυμείς.

Πηγή: astrology.gr

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss