Διάλεξε την εικόνα που σε «κερδίζει» και δες τι σημαίνει για τον χαρακτήρα σου

Πολλές φορές, όπως λέει και ο σοφός λαός, «μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις», και στην προκειμένη, μια εικόνα μπορεί να σου «πει» ορισμένα χρήσιμα πράγματα για τον χαρακτήρα σου. Τα μάτια εξάλλου, είναι ο καθρέπτης της ψυχής, μην το ξεχνάς!

Για αυτό λοιπόν, δες προσεκτικά τις παρακάτω εικόνες και διάλεξε εκείνη που σου αρέσει περισσότερο, διάλεξε το μάτι εκείνο… που σου κλείνει το μάτι. Αμέσως μετά διάβασε τι σημαίνει αυτό για σένα και τον χαρακτήρα σου.

Δες προσεκτικά και κάνε την επιλογή σου:

9 μάτια
© tlife

Ποια από τις παραπάνω εικόνες σε «κέρδισε»;

Τσέκαρε τις ερμηνείες που ακολουθούν για το κάθε… «μάτι»:

  • Μάτι Νο 1 – Το μάτι της αγάπης

Βαθιά μέσα σου είσαι ανοιχτός άνθρωπος. Είσαι ο τύπος του κοριτσιού που θα μπορούσε να καλωσορίσει στην καρδιά της και τη ζωή της κάθε άνθρωπο. Άλλωστε πιστεύεις πως είναι προτιμότερο να πάρεις ένα ρίσκο και να πληγωθείς, παρά να κλειστείς στον εαυτό σου. Από την άλλη, δεν θέλεις να αποκαλύψεις στους γύρω σου τους φόβους και τις ανασφάλειες σου, γιατί πιστεύεις πως τα προβλήματα σου μπορείς και πρέπει να τα λύσεις κατ’ ιδίαν! Προσπαθείς να είσαι δοτική και να βρίσκεσαι «εκεί» για όποιον στο ζητήσει, ακόμη και αν μέσα σου πονάς. Όμως το να βοηθάς τον άλλο είναι ο δικός σου τρόπος να νιώθεις καλύτερα

  • Μάτι Νο 2 – Το μάτι της γης

Ανήκεις στην κατηγορία των ιδιαίτερα ευσυνείδητων γυναικών. Αναζητάς συνέχεια τρόπους να κάνεις καλή εντύπωση, να κάνεις το σωστό. Πιστεύεις πως οι πράξεις είναι που κάνουν τη διαφορά στη ζωή των ανθρώπων, όσο μικρές ή μεγάλες κι αν είναι. Σπάνια θα αποκαλύψεις στους γύρω σου την οποιαδήποτε ανησυχία ή ενόχληση για κάτι. Είναι που βλέπεις γύρω σου τόση αδικία και μιζέρια που προτιμάς να κρατήσεις τα μίζερα και τα στενόχωρα που σε αφορούν για τον εαυτό σου. Έχεις ορκιστεί να γίνει το καλύτερο άτομο που μπορείς, γιατί αυτό είναι το λιγότερο που έχεις να κάνεις για όσο χρόνο μένεις σε αυτόν τον πλανήτη.

  • Μάτι Νο 3 – Το μάτι του ήλιου

Μέσα σου είσαι πολύ ταλαιπωρημένη. Βασανισμένη ψυχή. Ένας άνθρωπος με πολυτάραχο παρελθόν, το οποίο ταράζει ακόμη και σήμερα τη ζωή σου. Συχνά σκέφτεσαι πως η ζωή είναι απλά ένα κακόγουστο αστείο. Θέλεις να βρεις την ηρεμία και τη γαλήνη και τις αναζητάς οπουδήποτε. Για αυτό και δεν αποκαλύπτεις τις σκοτεινές σου σκέψεις στους ανθρώπους γύρω σου. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να υπομένεις, οπότε τα κρατάς για τον εαυτό σου. Παρόλα αυτά η εμφάνισή σου μπορεί να είναι ιδιαίτερα λαμπερή και εκθαμβωτική. Άλλωστε είσαι expert στο να σηκώνεσαι ξανά, μετά από κάποιο στραβοπάτημα.

  • Μάτι Νο 4 – Το μάτι της ώρας

Η φύση σου είναι πνευματική, φιλοσοφική. Μια γυναίκα που συνηθίζει να σκέφτεται υπερβολικά και να υπεραναλύει τα πράγματα. Σου αρέσει να βρίσκεις το βαθύτερο νόημα της ζωής, τόσο που συχνά βυθίζεσαι στις σκέψεις σου και «χάνεσαι» από τον κόσμο! Δεν δείχνεις στον κόσμο πόσο αβέβαιη νιώθεις για όλα. Βλέπεις τη ζωή σαν ένα παζλ και σου αρέσει να παίζεις με τα κομμάτια της μέχρι να βρεις ποιο ταιριάζει που. Μπορεί να θέλεις, αλλά ακόμη και αν δεν καταφέρεις να βρεις το νόημα της ζωής, εσύ είσαι ευχαριστημένη με την αναζήτηση.

  • Μάτι Νο 5 – Το μάτι της κλειδαριάς

Είσαι μια γυναίκα μυστήριο. Δεν έχεις ακόμη ανακαλύψει τον εαυτό σου, πόσω μάλλον να το κάνουν οι άλλοι για εσένα. Είσαι μια προσωπικότητα μεγάλων αντιθέσεων και η διάθεσή σου αλλάζει καθημερινά. Δεν αποκαλύπτεις πολλά για τον εαυτό σου και μιλάς λίγο, ενώ και οι πράξεις σου είναι συχνά δύσκολο να ερμηνευτούν. Σου αρέσει να παρατηρείς τους ανθρώπους, να μαθαίνεις για εκείνους και μετά να εμπλέκεσαι μαζί τους φιλικά ή ερωτικά. Μιλάς μόνο όταν είσαι σίγουρη για αυτό που θα πεις.

  • Μάτι Νο 6 – Το καστανό μάτι

Ένας ευαίσθητος χαρακτήρας. Μια γυναίκα που παρατηρεί τα πάντα και δεν ξεχνά το παραμικρό. Είσαι αυτό που λέμε συντονισμένη με τα πάντα γύρω σου, τόσο που ακόμη και τα πιο χαζά πράγματα μπορεί να σε επηρεάσουν. Δεν είναι λοιπόν έκπληξη πως θα ξεσπάσεις εύκολα σε γέλια ή σε δάκρυα! Προσπαθείς όμως να μην δείχνεις πόσο ευαίσθητη είσαι. Από την άλλη είσαι πολύ ικανή στο να προβλέπεις όσα θα συμβούν και συχνά είσαι η πρώτη που βλέπει τι σου επιφυλάσσει το μέλλον.

  • Μάτι Νο 7 – Το μάτι της φωτιάς

Είσαι γυναίκα με πάθος. Κινείσαι συνέχεια και είσαι παθιασμένη και αεικίνητη. Κάπως έτσι καταλήγεις να λατρεύεις και να μισείς μέχρι θανάτου πράγματα, ανθρώπους και καταστάσεις γύρω σου. Άλλωστε, αλλάζει γνώμη σαν τα πουκάμισα και μπορείς πολύ γρήγορα να αναθεωρήσεις για κάτι που είπες ή έκανες. Όλη αυτή η ενέργεια βέβαια μπορεί κάποιες φορές να μεταφραστεί σε νευρικότητα, αφού κάθε τι έχει πολύ μεγάλη σημασία στα μάτια σου. Και κάπως έτσι, χτίζεις πολύ εύκολα το δράμα στο κεφάλι σου και ζεις την… δική σου ταινία!

Μάτι Νο 8 – Το ρυτιδιασμένο μάτι

Ένας άνθρωπος εκκεντρικός. Μια γυναίκα με ασυνήθιστα ενδιαφέρονται, πεποιθήσεις και πρακτικές. Είσαι αυτό που λέμε «παράξενη» για τον πολύ κόσμο. Άλλωστε δεν σε νοιάζει και ιδιαίτερα για κανόνες και παραδόσεις. Είσαι αποφασισμένη να κάνεις αυτό που θέλεις χωρίς να μετράς τη γνώμη του κόσμου και έτσι δεν έχεις την ανάγκη να κρύψεις τίποτα από τους γύρω σου. Όπως λοιπόν είσαι ανοιχτό βιβλίο, χωρίς τίποτα να κρύψεις, απλά γελάς με όσους κατακρίνουν τις επιλογές σου. Θα ήθελες να έμοιαζαν περισσότεροι με σένα, αφού είναι πολύ διασκεδαστικό να μην καταπιέζεσαι από κανόνες και πρέπει.

  • Μάτι Νο 9 – Το μπλε μάτι

Άτομο με διαίσθηση. Καταλαβαίνεις τους ανθρώπους και τον κόσμο πολύ καλά. Έχεις την ικανότητα να καταλάβεις τόσα πολλά για κάποιον, μόνο από τις εκφράσεις του προσώπου του ή τον τόνο της φωνής του. Πάντα ξέρεις πότε κάποιος σου λέει ψέμματα. Ξέρεις να αποκαλύπτεις στους ανθρώπους μόνο όσα πρέπει να γνωρίζουν, αφού εκτός από το να διαβάζεις τους άλλους, είσαι καλή και στο να αντιλαμβάνεσαι πότε κάποιος άλλος προσπαθεί να «διαβάσει» εσένα. Ξέρεις πότε σε εκμεταλλεύονται, αλλά μπορείς και να χειραγωγήσεις κάποιον εύκολα αν το θέλεις. Συνήθως όμως δεν εκμεταλλεύεσαι αυτό σου το χάρισμα, ώστε να επωφεληθείς.

Πηγή: www.tlife.gr

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss