Δημήτρης Σκουλός για «GNTM»: Περίμενα ότι θα με καλέσουν και την επόμενη σεζόν

Ο Δημήτρης Σκουλός δεν θα είναι στον επόμενο κύκλο του «GNTM» κάτι που ο ίδιος δεν περίμενε ότι θα συμβεί, όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος στην εκπομπή «Στούντιο 4« και τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο.

«Για κάποιο λόγο γίνονται όλα, κάθε εμπόδιο για καλό»

«Δεν περίμενα ότι θα τελειώσει, ήταν ξαφνικό. Περίμενα ότι θα με καλέσουν και την επόμενη σεζόν. Στην αρχή απογοητεύτηκα, μετά από μία μέρα το ξεπέρασα. Δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι λάθος. Θεωρώ ότι για κάποιο λόγο γίνονται όλα. Είπα πάμε παρακάτω, όλα καλά, γερά και βλέπουμε. Για κάποιο λόγο γίνονται όλα, κάθε εμπόδιο για καλό», είπε αρχικά ο γνωστός φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός.

«Εγώ είμαι πολύ συναισθηματικός και πολλές φορές με αντιδράσεις ανθρώπων λέω γιατί;»

Και συνέχισε λέγοντας: «Ο κόσμος της τηλεόρασης μου έμαθε ότι σε αυτή τη δουλειά δεν υπάρχουν φιλίες. Δύσκολα υπάρχει το ανθρώπινο στοιχείο σε αυτή τη δουλειά, όλοι κάνουν τη δουλειά τους και όταν κλείσει η κάμερα καληνύχτα σας. Εγώ είμαι πολύ συναισθηματικός και πολλές φορές με αντιδράσεις ανθρώπων λέω γιατί;».

«Είναι κάποιοι άνθρωποι που θέλουν συνέχεια επιβεβαίωση»

Επίσης, ο Δημήτρης Σκουλός εξήγησε: «Στην τηλεόραση κάποιοι ή κάποιες συμπεριφέρονται λες και τους χρωστάει ο Θεός. Δεν σας χρωστάει τίποτα ο Θεός. Είστε πολύ τυχεροί, έχετε κάνει περιουσία, έχετε αναγνωσιμότητα, έχετε όλα τα καλά του Θεού. Πείτε ένα ευχαριστώ και μέχρι εκεί. Δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω ούτε κάτι λιγότερο. Είναι κάποιοι άνθρωποι που θέλουν συνέχεια επιβεβαίωση. Ο ναρκισσισμός είναι ψυχικό νόσημα, αυτό είναι θέμα γιατρών».

«Η Ζενεβιέβ θα μου λείψει, είναι πάρα πολύ καλό κορίτσι, είναι παιδί»

Στη συνέχεια, αναφορικά με το ποια πρόσωπα θα του λείψουν από το «GNTM», ο Δημήτρης Σκουλός απάντησε: «Παρέα δεν κάναμε πολύ, με κάποια άτομα έκανα παρέα. Πολλές φορές περνούσα πολύ καλά και κάποιες άλλες πολύ δύσκολα. Η Ζενεβιέβ θα μου λείψει, είναι πάρα πολύ καλό κορίτσι, είναι παιδί. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μου έχει λείψει που έφυγε τότε, είναι φίλη μου. Αυτοί…»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.