Διομήδης: ‘Αντιμετωπίζουμε σωρεία εχθρικών διαιτησιών’

Ο Διομήδης Άργους με τοποθέτησή του στα social media η οποία συνοδεύεται και από βίντεο διαμαρτύρεται για τη διαιτησία που έχει στις αναμετρήσεις του.

Παράπονα από τη διαιτησία στις αναμετρήσεις του στην Handball Premier έχει ο Διομήδης και την εξέφρασε με τοποθέτησή του στα social media η οποία συνοδεύεται και από βίντεο.

Αναλυτικά η σχετική τοποθέτησή του: “Αυτό που συμβαίνει φέτος στο Ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει προηγούμενο. Από την αρχή της χρονιάς αντιμετωπίζουμε σωρεία εχθρικών διαιτησιών, είτε παίζουμε εντός είτε εκτός έδρας, και τα διαιτητικά λάθη εις βάρος της ομάδας μας διαδέχονται το ένα το άλλο. Κάποιες φορές, όπως χθες, ήμασταν τόσο καλύτεροι αγωνιστικά που καταφέραμε να κερδίσουμε και τη διαιτησία, κάποιες φορές όμως όχι και ήδη αυτό μας έχει στοιχίσει σε βαθμούς στον πρώτο γύρο.

Το δόγμα «φτιάξε ομάδα να κερδίζεις και τη Διαιτησία» δεν μας αντιπροσωπεύει. Απαιτούμε ισονομία και δίκαιη αντιμετώπιση και μια ισχυρή διοίκηση στην ΟΧΕ που να διασφαλίζει αυτές τις αξίες. Φαίνεται όμως ότι ζητάμε πολλά από μια Ομοσπονδία, που η ίδια ορίζει την ΚΕΔ και η οποία με την σειρά της διαφαίνεται παντελώς ανίκανη να βάλει φρένο στον κατήφορο της Ελληνικής Διαιτησίας.

Επιδείξαμε την υπομονή που αρμόζει στο μέγεθος και την ιστορία του Διομήδη, θέλοντας να προστατεύσουμε το άθλημα σε μια δύσκολη περίοδο της ιστορίας του, όμως αυτό αντί να εκτιμηθεί εκλήφθηκε ως αδυναμία με αποτέλεσμα η κατάσταση να χειροτερεύει από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ως εδώ όμως, η υπομονή έχει και τα όρια της. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με τον ιδρώτα των παικτών μας και να υπονομεύει τις θυσίες της Διοίκησης της ομάδας. Δεν πρόκειται να ανεχτούμε πάλι διαιτησίες τύπου Τόλιου, Μερτινιάν, Χαραλαμπίδη, Σκλαβενίτη, Κυριάκου, Γράψα κ.λ.π. συνοδευόμενες από τις αντίστοιχες βαθμολογίες παρατηρητών.

ΟΧΕ και ΚΕΔ οφείλουν να αναλάβουν τις (μεγάλες) ευθύνες τους, απαιτούνται αλλαγές και τομές, δεν θα πληρώνουν άλλο οι ομάδες την ανικανότητα τους. Το ποτήρι ξεχείλισε…

ΥΓ1: Αν και είναι τόσο τραγικές διαιτησίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, εντούτοις είναι ενδιαφέρον να αντιληφθεί όλος ο χαντμπολικός κόσμος το μέγεθος του εξευτελισμού του αθλήματος, για αυτό συνοδεύουμε την παρούσα ανακοίνωση με ένα βίντεο.

ΥΓ2: Είμαστε στη διάθεση όλων (ΟΧΕ – ΚΕΔ) για ενδεχόμενες πρωτοβουλίες που θα οδηγήσουν στην διόρθωση αυτής της κατάστασης.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss