DIY: 2 τρόποι να ξεβάψεις το σκούρο jean και να το κάνεις καινούριο

Τα τζιν είναι πολύ ευέλικτα, καθιστώντας τα must have item για την ντουλάπα κάθε γυναίκας! Γι’ αυτό, άλλωστε, όλες μας έχουμε όχι ένα, αλλά περισσότερα jeans στην γκαρνταρόμπα μας. Επειδή, όμως, το χαρτζιλίκι δεν φτάνει πάντα για ένα ακόμη jean, και μπορεί να θες να ανανεώσεις το παλιό σκούρο που έχεις, υπάρχει λύση.
Θα κάνεις ένα refresh ξεθωριάζοντας το σκούρο jean σου και κάνοντάς το… καινούριο. 

Το μαγιό δεν είναι μόνο για την παραλία – Πώς θα το φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ
Άνοιξε το χρώμα του τζιν σου με τον απόλυτο DIY τρόπο
Ένας τρόπος υπάρχει να φρεσκάρεις το old school σκούρο jean σου. Ποιος είναι αυτός; Να «ανοίξεις» το χρώμα του, με βάση τις δικές σου προτιμήσεις και στην απόχρωση που προτιμάς.

@sonnyyyxo fav jeans ever✨#fashion #outfitinspo #fashioninspo #springfashion #fyp #viral ♬ original sound – halie – riedlovr

Αν και θα μπορούσες να περιμένεις να ξεθωριάσει φυσικά το τζιν σου με την πάροδο του χρόνου ή να τα πλένεις επανειλημμένα για να επιταχύνεις το ξεθώριασμα, εγώ σου έχω μερικές συμβουλές για «να φωτίσεις» το χρώμα του jean σου ομοιόμορφα και να του δώσεις μια…«δεύτερη ζωή»!

Δοκίμασε ένα Color Remover
Πριν ξεκινήσεις τη διαδικασία, θα πρέπει να αποφασίσεις πόσο θέλεις να ανοίξει το χρώμα του jean. Ακολούθησε προσεκτικά τις οδηγίες για το καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτό το προϊόν λειτουργεί στο πλυντήριό σου και χρησιμοποιείται συνήθως πριν βάψεις το τζιν σου (ή άλλο ύφασμα) με άλλο χρώμα. Για να επιτύχεις μια ομοιόμορφη εμφάνιση, μπορεί να χρειαστεί να επαναλάβεις τη διαδικασία περισσότερες από μία φορές.
[embedded content]
Χρησιμοποίησε χλωρίνη για πιο γρήγορο ξεθώριασμα
1.Γέμισε μία λεκάνη με κρύο νερό. Βάλε μέσα το τζιν σου και άφησε το για 1-2 ώρες να μουλιάσει. Αφαίρεσέ το από την λεκάνη και στίψε πολύ καλά.
2.Άρχισε να πιάνει μικρές-μικρές επιφάνειες από το ύφασμά του και ξεκίνα να τις τυλίγεις με χοντρά λάστιχα. Τα μικρά «εξογκώματα» που θα δημιουργηθούν θα είναι και τα σημεία που θα ξεβάψεις.

@georgia.graninger some inspo:) insta:_georgiaxgraninger_ #outfitinspo#outfitideas#basicjeans#jeansoutfit#howistyle#summeroutfits2021#fashioninspo ♬ original sound – ⌊BRANDO⌉

3.Γέμισε ξανά τον κάδο σου με νερό και πρόσθεσε τουλάχιστον μισό μπουκάλι χλωρίνης. Φόρεσε πλαστικά γάντια και βάλε ξανά το jean σου μέσα στο νερό. Ανάλογα με το πόσο έντονο και ανοιχτόχρωμο θες να είναι το τελικό αποτέλεσμα, τόση περισσότερη ώρα αφήνεις το παντελόνι σου μέσα στο νερό.
[embedded content]
4.Όταν είσαι ευχαριστημένη με το χρώμα, ξέπλυνε πολύ καλά με κρύο νερό. Άφησε το παντελόνι σου στην απλώστρα και μετά κάνε μια πλύση ώστε να φύγουν τα υπολείμματα χλωρίνης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η maxi φούστα είναι το απόλυτο fashion item του καλοκαιριού – 5 τρόποι να τη φορέσεις
5 τάσεις στις φούστες που θα φέρουν καλοκαιρινό αέρα στην γκαρνταρόμπα σου

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss