Δυνατά και καθόλου εύθραυστα νύχια; 6 tips για να τα αποκτήσεις

Μπορείς να βάλεις ένα «τέλος» στα νύχια που σπάνε και που ξεφλουδίζουν, αρκεί να ακολουθήσεις ορισμένα tips.

Αν μόλις πριν λίγες μέρες έκανες αφαίρεση gel ή ακρυλικών νυχιών, τώρα σκέφτεσαι πώς θα δυναμώσεις τα νύχια σου. Ή αν απλά τα νύχια σου τελευταία δεν είναι και στα καλύτερά τους, ξεφλουδίζουν, σπάνε και μοιάζουν ταλαιπωρημένα, μάλλον σπας το κεφάλι σου να δεις τι πραγματικά θα τους χαρίσει φροντίδα κι ενυδάτωση.

Η λύση αυτήν τη στιγμή δεν είναι ένα καλό μανικιούρ. Άφησε τα νύχια σου να «αναπνεύσουν» και ακολούθησε τα παρακάτω tips για να τα κάνεις δυνατά, ανθεκτικά και καθόλου εύθραυστα. Αν είσαι τακτική, σε πολύ λίγες μέρες θα έχεις και πάλι δυνατά νύχια, που δεν σπάνε.
Timeless red: 20 nail art για να βάψεις τα νύχια σου με το διαχρονικά κλασικό κόκκινο που αγαπάμε
Τα tips για να δυναμώσεις τα νύχια σου και να μη σπάνε
Φόρεσε γάντια όταν ανακατεύεσαι με… νερά
Τα μαλλιά και τα νύχια «συμπεριφέρονται» περίπου με τον ίδιο τρόπο στις εξωτερικές συνθήκες. Όπως, λοιπόν, οι hair experts συμβουλεύουν να μη ρίχνεις στα μαλλιά σου πολύ ζεστό νερό γιατί τα αφυδατώνεις, έτσι και οι nail experts λένε να προστατεύεις τα χέρια σου όταν έρχονται σε επαφή με το νερό φορώντας γάντια. Κι αυτό, γιατί τα νύχια απορροφούν πανεύκολα το νερό, ακόμη περισσότερο από το δέρμα. Για να καταλάβεις, όταν το νύχι απορροφά νερό, ασκεί τεράστια πίεση στα κύτταρα των νυχιών, τα οποία μπορεί να οδηγήσουν σε ξεφλούδισμα, σπάσιμο και αποδυνάμωση.

Χρησιμοποίησε γυάλινη ή κρυστάλλινη λίμα νυχιών
Οι λίμες από χαρτόνι είναι σίγουρα πιο οικονομικές, όμως προκαλούν σχισματιές και μικροσκοπικά ανοίγματα στις άκρες των νυχιών. Αντιθέτως, μια …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss