Εμφάνιση-εκπληξη της Μπρουκ από την Τόλμη και γοητεία στις “8 λεξεις”

“Γεια σου Ελλάδα, γεια σου Κέρκυρα, έρχομαι για τις 8 λέξεις ” είπε στα ελληνικά  η Κάθριν Κέλλυ Λανκγ, η γοητευτική Μπρουκ  της Τόλμης και Γοητείας,  σε βίντεο που ανάρτησε στα social media. Από τον δικό του λογαριασμό στο instagram, o Ανδρέας Γεωργίου καλωσόρισε την ανάρτησή της και της έδωσε ραντεβού στην Κέρκυρα. “Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί” έγραψε.

Ο κ Γεωργίου δεν παρέλειψε να ευλογήσει τα γένια του καθώς συμπεριέλαβε στην ανάρτησή του όλο το θετικό παρασκήνιο που προηγήθηκε της ανακοίνωσης της λαμπερής Αμερικανίδας. “Δεν χρειάστηκε να το κουράσουμε πολύ” έγραψε. “Είδες επεισόδιο και μου είπες επι λέξη «δεν θα μιλήσεις με κανέναν μάνατζερ, θα το φροντίσω εγώ, θα ζητήσω ειδική άδεια από το κανάλι μου γιατί αυτό θέλω πολύ να το κάνω», μου έδωσες συγχαρητήρια για τα πρόσωπα που επέλεξα για την σειρά και για τους φωτογράφους που έχω”.

Η 58χρονη σήμερα σταρ  είπε στο βίντεό της ότι ανυπομονεί να καταφθάσει στην όμορφη Κέρκυρα και να απολαύσει τα γυρίσματα της σειράς του ΣΚΑΙ.  Στο σήριαλ, θα υποδυθεί μια αμερικανίδα δημοσιογράφο που  διερευνά πολιτικές υποθέσεις  ενώ εμπλέκεται και σε ένα ρομαντικό ειδύλλιο.

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss