Επίδομα παιδιού: Οριστικό – Η ημερομηνία πληρωμής της έκτακτης δόσης

Επίδομα παιδιού: Πότε θα καταβληθούν τα έξτρα χρήματα στους δικαιούχους 

Θα… βρέξει χρήματα τις επόμενες μέρες για χιλιάδες δικαιούχους του επιδόματος παιδιού, καθώς πριν από τα Χριστούγεννα πρόκειται να καταβληθεί η έκτακτη ενίσχυση στο πλαίσιο των μέτρων στήριξης για την ακρίβεια, που έχουν προαναγγελθεί από την κυβέρνηση, ενώ υπολείπεται και η καταβολή της 6ης τακτικής δόσης της επιδότησης.
Συνήθως, παρόλο που είναι τα Χριστούγεννα, η πληρωμή της δόσης γίνεται κανονικά την τελευταία εργάσιμη του μήνα, ωστόσο όλα δείχνουν πως και οι δύο πληρωμές θα καταβληθούν σε μία, κοινή ημερομηνία και συγκεκριμένα στις 20 Δεκεμβρίου.

Ποιοι θα λάβουν 420 ευρώ
Σε μία περίπτωση, τα λεφτά της έκτακτης πληρωμής της επιταγής ακρίβειας φτάνουν τα 420 ευρώ.

Η επιπλέον ενίσχυση υπολογίζεται ως εξής:

1 + 1/2 +1/4 + 1/4 = 2. Επομένως, το ισοδύναμο εισόδημα υπολογίζεται: 12.000 ευρώ / 2 = 6.000 ευρώ. Οι εν λόγω οικογένειες εντάσσονται στην Α εισοδηματική κλίμακα και λαμβάνουν 280 ευρώ τον μήνα. Η μιάμιση επιπλέον δόση βγαίνει στα 420 ευρώ, δηλαδή, 280 ευρώ + 140 ευρώ για τον Δεκέμβριο.
Πώς να υπολογίσετε τα χρήματα που θα λάβετε
Αντίστοιχα, μπορείτε να υπολογίσετε και τα ποσά που σας αναλογούν, σύμφωνα με την εισοδηματική κατηγορία στην οποία ανήκετε.
Το ποσό της ενίσχυσης ανέρχεται σε 105 ή 63 ή 42 ευρώ για κάθε παιδί για το πρώτο και δεύτερο παιδί, ανάλογα με το ύψος του εισοδήματος, και σε 210 ή 126 ή 84 από το τρίτο και για κάθε επόμενο παιδί. Οι δικαιούχοι ανέρχονται σε 735.000, με περισσότερα από 1 εκατ. ευρώ παιδιά.

Για την Α κατηγορία:
70 ευρώ ανά μήνα για το πρώτο εξαρτώμενο τέκνοεπιπλέον 70 …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss